Skip to main content
Begin: 21-09-2021 - 16:15 || Eind: 21-09-2021 - 20:30
Locatie: KSG, Stationstraat 4, 5953 GX Reuver

LWV AC Midden-Limburg V

We nodigen je graag uit voor de eerstvolgende bijeenkomst van de Acceleration Class Midden-Limburg 5 op 21 september a.s., georganiseerd door René Aelmans en Godain Weerts.

Aandeelhouders, Maten, Partners
”Als je niet kunt delen kun je niet vermenigvuldigen” 

Het is als in een huwelijk, maar zo lang alles koek en ei is, is er niks aan de hand.
Maar wat nu als het gaat wringen, wrijven, afglijden? Als ambities, inzet of visie uit elkaar blijken te lopen? Ga je dan reflecteren? Spiegelen? Mes in het varken zetten? Of gaan we onze adviseurs aan het werk zetten?

Of andersom: Het groeit en bloeit. Het kan niet op. De portemonnee is nooit leeg en het is niet genoeg. Revenuen moeten verdeeld worden. Wat doe je dan? Naast je schoenen lopen? Vergeet je de kwaliteit? Wat was het oorspronkelijke doel? Bigger is better?

Hoe spreek je je aandeelhouders, maten en partners vervolgens aan? Spreek je ze wel aan? Hoe ga je met elkaar om? Welke afspraken maak je met elkaar (en welke vooral niet)?

Hoe zou je daar mee om moeten gaan? Is er een handboek ondernemen? Wat brengt dan de toekomst:  …. accepteren…. doormodderen….?

Vandaag zal een vervolg zijn op de open bijeenkomst van enige jaren terug. Gelardeerd met persoonlijke ervaringen om interactief met elkaar van gedachten te wisselen. Best practices over het samenwerken met partners, maten en aandeelhouders. Verwacht geen “gemaakt iets”, maar iets recht uit het ondernemershart.

 

Programma:
16.15 uur: Binnenkomst/ontvangst
16.30 uur: Voorwoord Rogier en Egon
16.40 uur: Start “samenwerken met partners, maten en aandeelhouders”
18.00 uur: Afsluiting
18.10 uur: Diner