Begin: 04-02-2021 - 15:00 || Eind: 04-02-2021 - 17:00
Locatie: Digitaal via zoom
2020-12-27

LWV AC Midden-Limburg 2

De eerste bijeenkomst van dit jaar staat in het teken van ondernemerschap. We hebben een bewogen jaar achter de rug en de toekomst is behoorlijk onzeker.LWV-voorzitter Giel Braun kijkt samen met jou vooruit naar wat 2021 ons kan brengen op het gebied van ondernemerschap en de plannen van de LWV. 

  • Hoe kun je in deze onzekere tijd samen werken aan je weerbaarheid als ondernemer/onderneming en welke rol kan de LWV hierin nemen?
  • Wat zijn de ervaringen/actuele vraagstukken van de leden in jouw acceleration class en hoe kunnen zij een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling?

In deze sessie gaan we op een interactieve wijze met elkaar in gesprek over waar jij nu mee bezig bent? Waar je op dit moment wakker van ligt? Wat voor jou belangrijke thema’s zijn? Jouw input is van grote toegevoegde waarde en dient tevens als leidraad voor een succesvol jaarprogramma van jouw class.

Kortom een bijeenkomst waarin je elkaar beter leert kennen. En, als je elkaar beter kent, doe je ook gemakkelijker zaken met elkaar! Onze vraag aan jou: zorg dat je erbij bent! Alleen samen kunnen we bouwen aan leerzame, energieke en vooral ook leuke sessies!

Wij hebben volop energie om er een mooi jaar van te maken.