Skip to main content
Begin: 16-09-2021 - 16:00 || Eind: 16-09-2021 - 20:00
Locatie: Kasteeltje Hattem, Maastrichterweg 25, 6041 NZ Roermond

LWV AC Midden-Limburg 2

Sales
Op 16 september hebben wij Ingrid van Sloun bereid gevonden ons iets meer te vertellen over het onderwerp ‘sales’. Hoe verkoop jij je product aan je potentiële klanten? Vaak ben je goed in je werk maar weet je niet goed hoe dit aan de man te brengen. Ingrid geeft tips over de do’s en don’ts van het verkoopvak.

Ingrid van Sloun is ondernemer in hart en nieren. En met peper in de reet! Ze is geboren in Born (born in Born) boven de toonbank van de toenmalige drogisterij van haar vader. Daar leerde ze al vroeg het salesvak. Met meer dan 35 jaar ervaring helpt haar bedrijf SpiceUpBiz andere bedrijven met strategie, sales en marketing, zodat ze kunnen groeien.

Groeiprogramma
Daartoe heeft Ingrid een speciaal groeiprogramma ontwikkeld. “Vanaf dag één ervaren bedrijven dat ze meer communiceren met klanten en prospects dan ooit tevoren. Dit is de manier om ze proactief te laten verkopen en hun omzet te verhogen. Daarnaast zijn marketing en social media niet meer weg te denken als salesaanjagers”. Maar welke tool gebruik je, en wanneer? En hoe zorg je ervoor dat elke euro die je in een tool stopt ook daadwerkelijk re- sultaat oplevert? Ingrid weet er alles van.

Proactieve houding en mindset
Wat ze ook zeker weet: groeikansen liggen voor het oprapen. Dan moet je wel met een flinke snuf peper in je reet aan de slag gaan. Je moet in elk geval vooral geen angst hebben. Een proactieve houding en mindset geven je extra energie en verlossen je van de gedachte dat klanten en prospects je ‘misschien niet zo leuk vinden’. Want je gaat je klanten helpen met respect en geloof in jezelf en hen dus niet iets aansmeren. Met die houding heb je steeds minder moeite met je salesinspanningen. Die verlopen meer en meer vanzelf.

Iedereen loopt wel eens tegen de vraag aan wat nu de juiste weg is om te volgen en hoe je die het snelst kunt vinden. In deze sessie zal Ingrid je een stukje op weg helpen. Zij laat je duidelijk zien hoe een proactieve houding en mindset daar in sterke mate toe bij- dragen