Skip to main content
Begin: 27-09-2021 - 12:00 || Eind: 27-09-2021 - 14:00
Locatie: Restaurant One, ECI 17 6041 MA Roermond

Limburg Lunch

De traditionele Limburg Lunch, waar je als ondernemer Limburgse politici kunt spreken, gaat gelukkig weer door. Meld je snel aan voor deze lunch op 27 september a.s. in het sterrenrestaurant One in Roermond. Want vol = vol. Met een wisselende tafelschikking ben je in de gelegenheid in een informele setting met politici het gesprek aan te gaan

Vlak voor de zomer is het nieuwe college van gedeputeerde staten benoemd. Deze lunch is meteen een goede gelegenheid om kennis te maken met hen en Limburgse Kamerleden én ook met de politieke agenda voor Limburg.

De kosten voor deze 2-gangenlunch inclusief drankjes bedragen € 70,- per persoon. Je ontvangt na afloop een rekening van de LWV. Er is een beperkt aantal plaatsen. Meld je dus snel aan. Is aanmelden niet meer mogelijk? Stuur dan een mail naar evenementen@lwv.nl. Wij plaatsen je dan op de reservelijst.

NB: Kosteloos afmelden (na aanmelding) is alleen schriftelijk (e-mail) mogelijk tot 23 september 2021 via evenementen@lwv.nl. Bij afmelding na deze datum zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

.