Skip to main content
Begin: 22-09-2021 - 15:00 || Eind: 22-09-2021 - 17:00
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77, Roermond

Leven Lang Ontwikkelen

De wereld om ons heen verandert snel. Organisaties passen zich aan, functies veranderen of verdwijnen zelfs. Het belang van Leven Lang Ontwikkelen wordt hiermee steeds groter.

De LWV heeft vanuit haar expertisecentrum Arbeidsmarkt & Onderwijs samen met het Lectoraat Employability van Zuyd Hogeschool en Leo-Loopbaan de Future Proof Human Capital Scan ontwikkeld. Dit is een praktijkgerichte HR-scan die uitdagingen binnen organisaties doeltreffend in kaart brengt. Inmiddels hebben 160 ondernemers deelgenomen. Uit de scans blijkt dat er behoefte is aan verdieping op het gebied van “Leven Lang Ontwikkelen”.

Op 14 juli 2021 organiseert de LWV daarom samen met Leo-Loopbaan en de Leerwerkloketten een bijeenkomst om meer inzicht te geven in het thema ‘Leven Lang Ontwikkelen’ en de concrete ondersteuningsmogelijkheden voor jou als werkgever/manager.

Leo Loopbaan en de Leerwerkloketten geven onafhankelijk en vaak kosteloos advies over leren en werken. Ze zijn er voor iedereen: werkzoekenden (met of zonder uitkering), studenten en scholieren, werknemers en werkgevers.

De ondersteuning voor werkgevers richt zich onder andere op:

  •          Advies op maat over scholing en ontwikkeling van personeel (in-door-uitstroom);
  •          Inzicht in de regionale scholings- en arbeidsmarkt;
  •          Organiseren van Leerwerktrajecten;
  •          Inzicht in financiële regelingen m.b.t. leren en werken;
  •          Aanbod m.b.t. coaching, workshops, testen en begeleiding.

Kortom een informatieve sessie waarbij je wordt meegenomen in het thema en de mogelijkheden omtrent Leven Lang Ontwikkelen.

Heb je inhoudelijk vragen over deze inspiratiesessie? Neem dan contact op met Aagje Wevers via onderstaande button, via +31619997033 of via wevers@lwv.nl.