Skip to main content
Begin: 28-11-2022 - 9:30 || Eind: 28-11-2022 - 18:00
Locatie: Maaspoort Venlo

Kraptekansen Limburg 2022

Werk je met internationale werknemers of ben je wellicht in de toekomst van plan om zich hier op te gaan richten? Dan mag je het podium ‘Get International’ niet missen tijdens de Limburgse Arbeidsmarktdag!

Onderzoek toont aan dat de Limburgse bedrijvigheid de komende jaren niet zonder internationale arbeidskracht kan. Een alliantie van werkgevers en overheden streeft er naar om Limburg tot een van de meest aantrekkelijke regio’s in Europa voor internationale werknemers te maken. Thema’s als wonen, werken en samen leven staan hierbij centraal.

Het podium bied je de kans om kennis te maken met experts en ervaringsdeskundigen, naast succesvolle praktijkvoorbeelden vanuit verschillende perspectieven zoals vanuit de wethouder, werkgever, huisvester en de werknemer.

Sprekers: Rob Wanten, Lottie van Gerven, Jack Janssen en Frans Stienen.

Kraptekansen is hét Limburgse event over HR in tijden van een roerige arbeidsmarkt en ingrijpende transities. Deze Limburgse arbeidsmarktdag is onmisbaar voor ondernemers, (HR-) managers, opleiders, intercedenten, bestuurders en beleidsbepalers. Kortom iedereen die zich bezighoudt met vinden, ontwikkelen en binden van mensen.

Een dag boordevol nieuwe inzichten en concrete oplossingen. Tom Jessen heet je welkom. Na een tafelsessie, die duiding aan de dag geeft, en een keynote van professor Jan Rotmans, stel jezelf jouw dagprogramma samen uit het uitgebreide aanbod presentaties en workshops, waaronder de break-out sessie Get International.

Aanmelden en meer informatie kan via kraptekansen.nl