Het is weer die tijd van het jaar waarin de kerstperiode zich aandient. Daarom nodigen we jullie van harte uit om op 14 december met ons mee te doen aan een feestelijk kerstdiner in de vorm van een hap en stap arrangement.
We beginnen op 16.00 uur in de Teekenschool met een glas bubbels.
Om 17.00 uur zal een VVV-gids ons iets vertellen over ons eigen gebouw en haar architect Pierre Cuypers.
Aansluitend gaan we naar 3 verschillende restaurants.
Het belooft een gezellige avond te worden in goed gezelschap, lekker eten en leerzame momenten. Laten we samen het jaar afsluiten en uitkijken nar een nieuw jaar vol kansen.
Voorgerecht bij De Kiosk
- Toast gegratineerd met geitenkaas met walnoot en een honing-dressing
- Salade Carpaccio met Parmezaanse kaas, zon tomaatjes, olijven en pestosaus
- Vispalet, mini-wrapjes gevuld met roomkaas en gerookte zalm, 3 Scampi’s uit de wok en huisgemaakte , garnalen/krabsalade, geserveerd met 2 mini broodjes en kruidenboter
Hoofdgerecht bij Zinc Wine & Dine
- Risotto van bospaddestoelen, met gepocheerd henneneitje, spinazie, Parmezaanse kaas en saus van eekhoorntjesbrood
- Heilbot met aardappel, prei en kamille
- Rose gebraden rund, met kool, bataat en jus van rode wijn
Nagerecht bij De Lobby
- De Lobby Grand dessert met verschillende zoete lekkernijen & ijs