Skip to main content
Begin: 07-03-2023 - 16:15 || Eind: 07-03-2023 - 21:00
Locatie: Maastro Clinic, Dr. Tanslaan 12, 6229 ET Maastricht

Jong LWV AC Midden- + Noord-Limburg

Dennis van Soest is verantwoordelijk voor de organisatie van deze sessie; een interessant bezoek aan Maastro Clinic in Maastricht.

Maastro is hét instituut voor radiotherapie dat de bestraling van kankerpatiënten in de provincie Limburg verzorgt en protonentherapie voor geheel Zuidoost-Nederland.
Het is de missie van Maastro om door middel van een goede samenwerking met verschillende specialismen en door samen met de patiënt te beslissen over de behandeling, te zorgen voor de behandeling met de grootste kans op genezing en/of zo min mogelijk lichamelijke en geestelijke bijwerkingen.

Normaal gesproken staat Maastro Clinic niet snel open voor rondleidingen voor niet-medici en we zijn dan ook enorm blij dat zij voor ons een uitzondering willen maken!

Veel mensen komen helaas direct of indirect in aanraking met de verschrikkelijke ziekte kanker. Als ondernemer (en mens) zou het goed zijn om beter te leren begrijpen wat een dergelijk behandelingstraject precies inhoudt en wat voor impact het heeft op de patiënt en zijn/haar naasten. Op die manier kun je je medewerkers zoals zakelijk als privévlak beter ondersteunen.

Prof.dr. M.J.G. (Maria) Jacobs, directrice, en mevrouw Reuls zullen een presentatie geven over wat Maastro Clinic doet, welke technieken ze gebruiken en hoe ze omgaan met de patiëntenzorg. Daarna volgt een unieke rondleiding waarbij we ook de bestralingsruimtes mogen zien.

Programma

16.15 uur: Samenkomst voor de ingang van Maastro in Maastricht.
16.30 uur: Presentatie door mevrouw Reuls en prof.dr. Jacobs.
17.30 uur: Rondleiding.
18.30 uur: Afsluiting en vertrek richting restaurant.
19.00 uur: Diner.
21.00 uur: Einde.

Mis dit uniek bezoek niet en meld je snel aan.
Graag tot ziens op de 7e!

Met vriendelijke groeten,
Guus Quaedvlieg, voorzitter
Egon Mooren, relatiemanager Noord- en Midden-Limburg LWV