Skip to main content
Begin: 19-04-2023 - 16:00 || Eind: 19-04-2023 - 19:30
Locatie: LWV

De kunst van het netwerken

De LWV biedt vanuit het Business College de volgende masterclass aan:

De kunst van het netwerken – haal meer uit je netwerk

Inhoud

Als lid van de LWV maak je deel uit van een krachtige en uitermate interessante netwerkorganisatie. Maar hoe maak je daar optimaal gebruik van? En wat kan jijzelf daarin betekenen? Netwerken is de beproefde manier om contacten te leggen, te onderhouden en uiteraard ook je business uit te bouwen.  

Tijdens de masterclass ‘De kunst van het netwerken’ ontdek je in drie bijeenkomsten hoe je op authentieke wijze je netwerk kunt veroveren. Daarbij gaat het niet alleen om je business, maar juist ook over jou als persoon, want dat is het nieuwe netwerken.

De werkwijze van deze drie masterclasses is interactief, to-the-point en provocatief. Centraal staan realistische en uitdagende situaties. Als deelnemer word je in de gelegenheid gesteld concreet te werken met een aanpak en stijl die zeer passend is voor jou als persoon en als professional en die direct is toe te passen. Door de specifieke groepssamenstelling is er al meteen sprake van een gericht en concreet eigen LWV-netwerk initiatief.  

Wat levert het je op?

Door het volgen van drie masterclasses krijg jij meer inzicht in de volgende dimensies van professioneel netwerken:

  • Hoe werkt netwerken in de praktijk?
  • Hoe bouw je een (eigen) netwerk op en hoe maak je daar optimaal gebruik van?
  • Hoe onderhoud je je netwerk en hoe bouw je je netwerk effectief uit?

Maar ook versterk en verbreed je je professionele netwerkvaardigheden. Zoals:  

  • Hoe leg je de juiste nieuwe zakelijke contacten?
  • Hoe ontwikkel je een eigen stijl van pitchen en presenteren?
  • Wat kan je verbeteren en verstevigen met betrekking tot je eigen personal branding?
  • Welke aspecten van social media passen bij jou en je business en hoe zet je die op een juiste wijze in?
  • Hoe maak je optimaal gebruik van het LWV-netwerk?

Kortom: door je actieve deelname aan deze drie masterclasses vergroot je je persoonlijke zichtbaarheid in de diverse netwerken zodat je het optimale uit dergelijke netwerken kunt halen. Je beschikt over beproefde en concrete handvatten om je persoonlijke netwerkstijl effectief en authentiek in te zetten.

Programma

Deze masterclass bestaat uit drie dagdelen: woensdag 19 april, dinsdag 16 mei en dinsdag 6 juni van 16.00 tot 19.30 uur.

Begeleid door

De drie dagdelen van deze masterclass worden verzorgd door Joop Wolters en Wim Haan. Twee LWV-leden die naast zeer ruime ervaring op het brede gebied van netwerken ook een eigen aanpak hierin ontwikkelden.

Joop Wolters, CEO (Creatief, Enthousiast én Ondernemend). Met zijn sprekers- en presentatietraining ‘Spreken als een baas’ traint hij mensen om zich comfortabeler te voelen tijdens spreken en presenteren. Daarnaast werkt hij als ‘dagvoorzitter op gympen’ tijdens evenementen en congressen.

Wim Haan, Partner bij RSM Interim Services & Special Search. Netwerker pur sang. Verzorgt specifieke workshops en masterclasses op het gebied van personal branding, business etiquette, leiderschapsthema’s, core values en adequaat netwerken.

Praktische informatie
Datum: 19 april, 16 mei en 6 juni 2023
Tijdstip: 16.00 uur tot 19.30 uur
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77,  Roermond
Kosten: € 499 excl. btw (bij afmelding na 1 april worden de kosten voor de masterclass in rekening gebracht. Mocht je niet alle drie bijeenkomsten aanwezig kunnen zijn, ook dan ben je de kosten verschuldigd.)

Vragen?

Heb je inhoudelijk vragen over deze masterclass? Neem dan contact op met Kyra Doek, Programmamanager Kennis & Ondernemerschap, via doek@lwv.nl.