Skip to main content
Begin: 05-10-2021 - 15:00 || Eind: 05-10-2021 - 16:00
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77, 6041 GK Roermond

‘Collegiale in- en uitleen van personeel, hoe werkt het?’

De LWV heeft vanuit haar expertisecentrum Arbeidsmarkt & Onderwijs samen met het Lectoraat Employability van Zuyd Hogeschool en Leo-Loopbaan de Future Proof Human Capital Scan ontwikkeld. Dit is een praktijkgerichte HR-scan die uitdagingen binnen organisaties doeltreffend in kaart brengt. Inmiddels hebben 160 ondernemers deelgenomen. Uit de scans blijkt dat er behoefte is aan verdieping op het gebied van “Flexibel op- en afschalen”.

Op 13 juli 2021 vindt daarom de LWV bijeenkomst plaats over het collegiaal in- en uitlenen. Dat wil zeggen: het zonder vergoeding tijdelijk in- en uitlenen van werknemers aan (of van) een ander bedrijf. Deze situatie kan ontstaan wanneer verschillende werkgevers het gelijktijdig druk en rustig hebben.

Gedurende deze bijeenkomst krijg je antwoord op essentiële topics waar je als werkgever rekening mee moeten houden als je gaat samenwerken met een ander bedrijf:

·       Wat betekent dit voor de arbeidsvoorwaarden?
·       Hoe krijg je instemming van de medewerker?
·       Wat betekent dit voor de fiscaliteit?
·       Wat zijn de risico’s jou als ondernemer?

Deze bijeenkomst wordt inhoudelijk verzorgd door:

·       Martine Schuijer, directeur Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!
·       Armand Lahaije, fiscaal adviseur bij AWVN

Kortom een informatieve sessie waarbij bovengenoemde professionals jou meenemen in de wereld van collegiaal in- en uitlenen.

Heb je inhoudelijk vragen over deze inspiratiesessie? Neem dan contact op met Aagje Wevers via onderstaande button, via +31619997033 of via wevers@lwv.nl.