Skip to main content
Begin: 08-02-2023 - 15:30 || Eind: 08-02-2023 - 18:00
Locatie: Shimano Experience Center in Valkenburg aan de Geul

Amstel Gold Race, internationale allure in en door Limburg

Amstel Gold Race, internationale allure in en door Limburg

Om de verbinding van de Amstel Gold Race met de Limburgse roots te benadrukken, nodigen wij je van harte uit voor een sportieve business meeting die de LWV organiseert in samenwerking met de organisatie van de Amstel Gold Race.

Onder leiding van presentator Sander Kleikers, geven de koersdirecteuren Leo van Vliet en Leontien van Moorsel hun visie over sportiviteit en de meerwaarde van de Amstel Gold Race op het gebied van economie en vitaliteit in relatie tot het Limburgse bedrijfsleven. Daarnaast is Adrie van der Poel toegevoegd aan het programma. Hij is de winnaar van de Amstel Gold Race in 1990 en vader van Mathieu van der Poel, winnaar in 2019. Verder komt het begrip duurzaamheid aan bod. En vertellen enkele Limburgse ondernemers, die reeds betrokken zijn bij de Amstel Gold Race, over de samenwerking.

Wat is de economische impact van de Amstel Gold Race op Limburg? Wat kan jij als Limburgse onderneming bijdragen aan de Amstel Gold Race? Kan de Amstel Gold Race wellicht iets voor jou betekenen? Allemaal thema’s die aan bod komen.

Waar: Shimano Experience Center, De Leeuwhof 2 in Valkenburg aan de Geul
Wanneer: woensdag 8 februari 2023
Hoe laat: 15.30u ontvangst | 16.00u aanvang | 18.00u einde met een afsluitende borrel

Achtergrond Amstel Gold Race
De Amstel Gold Race wordt jaarlijkse het derde weekend van april georganiseerd. Op zaterdag 15.000 toerfietsers, zondag 250.000 toeschouwers die de professionals langs het parcours aanmoedigen en ruim 10 miljoen internationale tv-kijkers. Uit onderzoeken van Zuyd Hogeschool blijkt de jaarlijkse economische impact ervan ruim 20 miljoen euro. En dan is alleen de spin-off van het weekend berekend. Een uniek evenement voor Limburg, dat niet mogelijk zou zijn zonder de Limburgse heuvels, maar zeker ook niet zonder de inzet en bijdrage van vele Limburgse bedrijven.

Meld je vóór 30 januari aan!

Hopelijk zien we jou ook op 8 februari 2023. Meld je vóór 30 januari aan en verheug je op een gezellige en inspirerende middag!

Neem je een introducé mee? Dat kan!
Wel ontvangen we graag van je introducé de volgende gegevens: voornaam, achternaam, naam organisatie en zijn/haar e-mailadres. Stuur dit per mail naar bijeenkomsten@lwv.nl