Skip to main content
Begin: 15-06-2023 - 15:30 || Eind: 15-06-2023 - 18:30
Locatie: Stadbroekermolen ( Jacqueline Roufsweg 1, 6136 VG in Sittard )

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) informeren we je over de financiële verantwoording van onze vereniging en geven een korte terugblik op het afgelopen jaar. Ook komen wijzigingen in ons dagelijks- en algemeen bestuur aan bod. Tot slot neemt Jean-Pierre Filippini, CEO van Carglass Duitsland en Oostenrijk, ons mee in agile leiderschap.

Keynote ‘Agile leiderschap’ door Jean-Pierre Filippini
Voor een dringende klantafspraak moest Jean-Pierre Filippini in 1990 op en neer naar Koeweit. Dit bezoek kreeg echter een onverwachte wending. Samen met enkele andere Belgen werd hij vier maanden lang gegijzeld door het Iraakse leger. Achteraf bekeken was dat de ultieme test voor wat later zijn stokpaardje zou worden: agility. Als CEO van Carglass Duitsland en Oostenrijk draagt hij het belang van agile leiderschap uit in woord en daad.

“Als je als leider niet wendbaar bent, creëer je een Titanic die niet meer kan draaien.”

Als leider moet je wendbaar zijn. Want in deze wereld is er één zekerheid: wat je vandaag beslist, kan morgen achterhaald zijn. Dat vraagt om agile leiderschap. En die agility moet je uitstralen. Er is veel weerstand tegen verandering. Onzekerheid maakt dat we ons willen vastklampen aan alles wat we kennen. Maar Jean-Pierre wil juist heel bewust loslaten.

Programma
15:30u – 16:00u              Ontvangst
16:00u – 16:45u              Ledenvergadering o.l.v. Ron Coenen
16:45u – 17:30u              Keynote Jean-Pierre Filippini
17:30u – 19:00u              Netwerkborrel

Meld je vóór 1 juni aan
We hopen jou op donderdag 15 juni te mogen ontmoeten bij onze jaarlijkse Ledenvergadering. Na aanmelding ontvang je uiterlijk op 1 juni de agenda en alle huishoudelijke stukken.

Locatie
Stadbroekermolen ( Jacqueline Roufsweg 1, 6136 VG in Sittard )