U bevindt zich hier:
Home  >  Publicaties  >  Magazine

Skip Navigation Linkskwartaalbericht

                                                                                                   

 Ondernemend vooruit!

Juni 2019
We zitten niet stil
In deze uitgave vertelt Kim Kelleners van Kellpla over duurzaamheid in hun bedrijf. Het is een verantwoordelijkheid van iedereen om onze planeet duurzaam te maken. Niet alleen van de industrie! Hedwig van Berlo en Hans Heijnen kijken vooruit met Jong LWV en delen "het best bewaarde geheim van de LWV". En, innoveren is een mentaliteit die in de genen zit van de Janssen Groep. Weer een nummer vol ondernemersverhalen die inspireren en die laten zien wat LWV ook voor jou kan betekenen.
December 2018
Juni 2018
December 2017
Juni 2017

 Informatie

​Vanaf 2017 heeft de LWV een nieuw magazine, Ondernemend vooruit! Een blad vol ervaringsverhalen, tips van ondernemers, columns en nieuws van de LWV. Ondernemend vooruit! verschijnt twee keer per jaar, in het voor- en in het najaar.


Forum is het opinieblad van VNO-NCW. Op www.opiniebladforum.nl worden dagelijks nieuwe interviews, achtergronden en opiniestukken gepubliceerd. Ook kunt u wekelijks op de hoogte zijn van de meest relevante artikelen over ondernemerschap en politiek. Meld u daarom aan op de gratis Forum alert.

Meer informatie over Forum>>