Home>Over de LWV>Diensten
Home
Ledennet
Contact     Zoek
Verdergaan naar hoofdinhoud

Over de LWV

Home > Over de LWV > Diensten > default

 Diensten


Het LWV-lidmaatschap biedt veel voordelen. Naast het netwerk en de lobby-activiteiten biedt de LWV de leden ook individuele diensten aan. Door te kiezen voor deze diensten kunnen leden van de LWV hun lidmaatschap optimaal benutten.
 
Informatienetwerk
Leden kunnen putten uit een enorme bron van informatie bij de LWV. Met vragen over uiteenlopende zaken kunnen de leden altijd terecht bij de LWV. Via het netwerk waar de LWV deel van uitmaakt (o.a. VNO-NCW) is de LWV altijd op de hoogte van het laatste nieuws over b.v. wet-en regelgeving, economische ontwikkelingen, etc.

LWV kwartaalbericht en Forum
Daarnaast ontvangen de leden 4 maal per jaar het LWV kwartaalbericht, elke twee weken Forum (het opinieblad van VNO-NCW) en is er een internetsite waar leden informatie kunnen vinden over clubaangelegenheden en ontwikkelingen die interessante kunnen zijn voor het Limburgse bedrijfsleven.

Perscontact
De LWV treedt bovendien op als spreekbuis van de Limburgse werkgevers. Zo staat de LWV regelmatig de pers te woord en brengt zij regelmatig persberichten uit. Indien een standpunt gevormd moet worden en een snelle raadpleging bij de leden gewenst is wordt een peiling via de internetsite van de LWV uitgevoerd.