U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
21/02/2019
LWV Plaza tijdens Limburg Leads
​Op woensdag 15 en donderdag 16 mei a.s. bruist het in MECC Maastricht tijdens Limburg Leads, hèt event als het gaat om netwerken, zaken doen en niet minder belangrijk: gezien worden. Het evenement is Euregionaal opgezet en richt zich op beslissing nemers; Management en directies van bedrijven, MKB eigenaren, startups, overheid en kennisinstellingen.

LWV Plaza
De LWV is als partner van het evenement vertegenwoordigd met een LWV Plaza dat 2 dagen lang dé plek is om inspiratie op te doen en contacten te leggen. In het LWV Plaza zorgen we voor interactie, workshops, inspirerende verhalen en netwerkmomenten samen met ondernemers uit de logistiek, maakindustrie, automotive en bouw.

Limburg Leads heeft een duidelijke scope met actuele thema's: circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en health.

Matchmaking
Om sneller en efficiënter in contact te komen met de relevante personen tijdens het event biedt Limburg Leads de deelnemers en standhouders een uniek innovatieve tool die dient als matchmaker. Deze app berekent op basis van het ingevulde profiel en sociale netwerken wie de meest relevante ondernemers of bestuurders en bezoekers zijn op de beurs en brengt deze met elkaar in contact. Een prachtige innovatieve mogelijkheid die het succes van het beursbezoek en beursdeelname vergroot, op de meest efficiënte manier.

Kortom: Limburg Leads neemt de lead en faciliteert, maar de ondernemers en bestuurders maken het succes.

Heb je interesse om deel te nemen aan Limburg Leads met een stand bij het LWV Plaza óf op het LWV Plaza als je deel uitmaakt van de sectoren logistiek, maakindustrie, automotive of bouw? Neem dan contact op met Sandra Litjens, litjens@lwv.nl of 06-54307260
http://windex.lwv.nl/NieuwsbriefFoto/Limburg%20leads.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 22-2-2019 16:53 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 27-3-2019 17:42 door Sandra Litjens