U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
17/12/2017
LWV-challenge van start: het beste idee voor Limburg

De LWV-challenge is begonnen. De eerste studieclubs hebben bij elkaar gezeten en ideeën bedacht voor Limburg. Er volgen nog een aantal groepen in februari. Doe ook mee! Je zult zien dat het leuk is om samen te sparren over de toekomst van Limburg.

De LWV bestaat 100 jaar en wij willen dit jaar in het teken zetten van het "Jaar van het Limburgs ondernemen". Daarom gaan we iets doen waar onze provincie beter van wordt. Hiervoor hebben we jouw creatieve ideeën nodig!

Op 28 maart 2018 vindt vanaf 13.00 uur een bijeenkomst plaats waarin we op zoek gaan naar mogelijkheden om Limburg beter te maken. Je draagt samen met onze studieclubs bij aan een betere toekomst voor Limburg. Niet alleen maatschappelijke thema's, maar ook innovatieve ideeën met een meerwaarde voor de provincie kunnen meedoen. 

Laat je uitdagen om in groepsverband tot ideeën te komen! De LWV zal dit volledig faciliteren, je hoeft je dus niet voor te bereiden. Ben jij klaar om uitgedaagd te worden?

Wat gaan we met de ideeën doen?
Dezelfde dag (vanaf 15.00 uur) komen een aantal afgevaardigden van de studieclubs bij elkaar en clusteren we de meest veelbelovende ideeën. Vervolgens worden deze ideeën visueel uitgewerkt en op de LWV-website gecommuniceerd. In een digitale stemronde én door de onafhankelijke vakjury worden de drie beste ideeën voor Limburg uitgekozen. De drie finale teams ontvangen begeleiding om hun idee verder uit te werken. 

Tijdens de Limburg Happening op 19 juni 2018 pitchen de finalisten de ideeën. De LWV zorgt voor ondersteuning zodat het winnende idee gerealiseerd kan worden. Het winnende team is niet verplicht om het idee daadwerkelijk uit te voeren, dit kan ook door derden worden gedaan. 

Doe mee met de LWV Challenge en laat je uitdagen! Niet alleen onze provincie wordt er beter van, maar ook zal de challenge een unieke en waardevolle ervaring zijn voor jou en je bedrijf. 

Ook als je al een keer hebt meegedaan in een studieclub, ben je op 28 maart van harte welkom. Stuur een mail naar Sandra Litjens, litjens@lwv.nl, om je aan te melden voor deze dag. Deze bijeenkomst zal in het MECC tijdens het event Limburg Unlimited worden gehouden. Je pikt dus meteen een graantje mee van deze happening.

Meer informatie>>

http://windex.lwv.nl/NieuwsbriefFoto/challenge.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 18-12-2017 21:08 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 28-2-2018 17:28 door Sandra Litjens