U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
24/10/2019
Ondernemers voeren actie om stikstof- en PFAS-impasse te doorbreken
​Onder de slogan 'Nederland staat op slot, politiek trek 't vlot' steunen meer dan 30 branche- en ondernemersorganisaties de landelijke actiedag op 30 oktober van de stichting Grond in Verzet. De organisaties hebben samen met deze stichting een manifest gemaakt dat ze woensdag willen aanbieden aan de verantwoordelijke ministers, de minister-president en de provincie- en gemeentebestuurders. 

 
Bumper Sticker_Bouw 24okt19.png
 
Enorme schade door stikstof- en PFAS-impasse
'In het manifest schetsen we de enorme schade van de stikstof- en PFAS-impasse. Ook doen we voorstellen om Nederland snel weer vlot te trekken, zodat projecten weer door kunnen en banen niet in gevaar komen', aldus de verschillende organisaties.

Geen wegblokkades
Voor de branches- en ondernemersorganisaties is een belangrijke randvoorwaarde dat de actie woensdag publieksvriendelijk verloopt en niemand tot overlast is. 'Dus geen wegblokkades, maar bijvoorbeeld wel een mooie materiaalexpositie op het Malieveld om te laten zien welk soort werk momenteel allemaal stilligt.'

Kom met het OV
De organisatie roept alle deelnemers aan de actie op om met het openbaar vervoer te komen, auto's te delen of gebruik te maken van het aangeboden vervoer van hun brancheorganisaties. Ook vragen ze de deelnemers om hun beste beentje voor te zetten op de dag dat ze in Den Haag te gast zijn. 

Download de slogans, het manifest of de speciale visuals
Ondernemers en branches kunnen terecht op een speciale actiepagina met allerlei actiemateriaal.

http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/Megafoon.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 25-10-2019 16:57 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 13-11-2019 17:26 door Sandra Litjens