U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
06/10/2019
Maak werk van je talent in Limburg
Afgelopen weekend viel bij 200.000 Limburgers het magazine "Maak werk van je talent in Limburg" op de mat. Doel van dit magazine is mensen die nu nog niet actief deelnemen aan het arbeidsproces te enthousiasmeren "werk te maken van hun talent". Het is bekend dat er in onze provincie een personeelstekort is. Aan de andere kant kijken 94.000 mensen vanaf de zijlijn werkloos toe. Een onverteerbare situatie. Niet voor niets hebben wij samen met UWV, gemeenten en provincie Limburg het actieplan 'Door Inzicht aan de Slag!' ontwikkeld. Met dit magazine willen we de mensen aan de zijlijn enthousiasmeren om hun talenten aan te boren.

Talent_LVW_Zuid_cover_2_3D.JPG
In het magazine komen interviews, achtergrondverhalen, human interest en informatie op basis van zingeving. Werkgevers en werknemers laten hun eigen gezicht zien. In een zo breed mogelijk scala aan onderwerpen. Met voorbeelden waarbij werkgevers, werknemers, docenten, jongeren en ouderen aan het woord komen over hoe zij werken ervaren. Vanuit hun praktijksituatie, vanuit hun beleving. De magazines zijn in samenwerking met Borgerpark Media tot stand gekomen.

Talent_LVW_Zuid.pdf

Talent_LVW_Midden.pdf

Talent_LVW_Noord.pdf


Met het Expertisecentrum Arbeidsmarkt & Onderwijs zetten wij ons in om werkgevers bij te staan in de krapte op de arbeidsmarkt. Dat doen wij met behulp van projecten als "Door inzicht aan de slag", "het 100.000 banenplan", "LEO, Loopbaan en Ontwikkeling", "Arbeidsmigranten" en ook "Vitaliteit".

http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/zeepkist.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 7-10-2019 9:38 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 10-10-2019 8:53 door Sandra Litjens