U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
26/06/2019
Til je onderneming een niveau hoger met een LWV Next-level-traject

​Het LWV Next-level-traject: voor ondernemers met échte ambitie, die willen groeien en/of hun organisatie integraal willen verbeteren. Iets voor jou?

Als ondernemer komt er heel wat op je af. Meestal ren je je rot en ben je blij als je je dagelijkse werk gedaan krijgt, laat staan dat je echt goed doordachte, toekomstgerichte plannen kunt maken. Brandjes blussen staat brandpreventie in de weg, zogezegd, maar je wil toch verder. Beter. Groter. Meer. Bijvoorbeeld marges verhogen, kostprijs van je product verlagen, groter marktaandeel, voorbereiden op CO2-heffingen en misschien het lastigste van alles: groei realiseren terwijl je tegenwoordig nauwelijks het juiste personeel kan vinden. En je zou hoognodig eens goed in kaart moeten brengen wat er moet veranderen aan je werkprocessen en rolverdelingen om toch te kunnen groeien met een gelijkblijvend aantal fte's. Zijn dit jouw uitdagingen? Dan hebben we goed nieuws: er is meer mogelijk dan je denkt. En je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden!

LWV Next-level-trajecten powered by Allign
Sinds enige tijd werkt de LWV samen met Allign-MKB, een organisatie die tot doel heeft om ondernemers te ondersteunen om met hun organisatie als het ware te promoveren naar een hogere divisie. Het is een one-stop-shop voor analyse, visie en strategie, uitvoering, opleiding en training, zakelijke dienstverlening en ondersteuning bij de financiering. De aanpak van Allign-MKB heeft eerder zijn waarde al bewezen in het grootbedrijf (o.a. bij DSM, Essent, Enexis en Mosadex) en nu is er een bruikbare vertaling naar het mkb. Er is een symptoomscan ontwikkeld om ondernemers inzicht te geven in wat ze laten liggen ten gevolge van het ontbreken van samenhang in hun organisatie. Hun integrale ondersteuning betekent doorgaans een aanzienlijke verbetering in prestaties en een hogere opbrengst, met hetzelfde aantal fte's. Groei en innovatie is binnen handbereik, voor wie wil leren en investeren. Durf je het aan om dat te onderzoeken?

Voor ondernemers met ambitie
We zullen het meteen maar zeggen: dit is niet voor iedereen. Je moet als ondernemer de echte ambitie hebben om daadwerkelijk stappen te maken om te groeien en te innoveren. Het vereist lef en visie. De LWV zet zich in om ondernemers en ondernemingen integraal te ondersteunen, te inspireren en succesvoller te maken. Allign heeft een unieke en bewezen aanpak die ingrijpt tot in de haarvaten van een organisatie en helpt je om al die uitdagingen in samenhang aan te gaan. Het gaat om een nieuwe, op maat gemaakte 'next-level-aanpak' voor mkb-bedrijven met meer dan 10 fte's.


Financieel adviseur Freek Roeters uit Sittard heeft de 'next-level-aanpak' al ervaren:

"Ik had me in mijn wildste fantasie niet kunnen voorstellen dat er zoveel verbeterpotentieel recht voor mijn neus lag. Het was een wake-up call. Hier geldt echt die uitspraak van Cruyff: 'je ziet het pas als je het doorhebt'. Als ik deze stap niet had gezet, zou het realiseren van de visie en ambitie van mijn organisatie nooit mogelijk zijn geweest."

Lees meer over LWV Next Level>>

Meer informatie: Aagje Wevers, wevers@lwv.nl of Fons Bonekamp (grondlegger van dit traject), info@bonekampconsult.nl.

http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/running.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 27-6-2019 15:16 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 2-8-2019 11:19 door Sandra Litjens