U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
14/04/2019
LWV Plaza tijdens Limburg Leads

​Op 15 en 16 mei a.s. is de LWV met een LWV Plaza vertegenwoordigd met een aantal leden uit o.a. de maakindustrie, automotive, logistiek, bouw en zakelijke dienstverlening.

Twee dagen lang bruist het in het LWV plaza van de inspirerende lezingen,  netwerkmomenten en ondernemers. Kom onder het genot van een heerlijk kopje Blanche Dael koffie bijpraten met de mooie bedrijven die het plaza vertegenwoordigen.

Op het LWV Plaza zijn aanwezig:
Arriva
Boels Zanders
EKK Eagle Simrax
Engie
Heijmans Bouw en Techniek
Bouwbedrijf Jongen
KLG Europe
LEO, Loopbaan en Ontwikkeling
MH Roadstyling
MijnMarketing
Zuidlease

Programma LWV Plaza 
Inspiration talks schema.pdf

Inspiration talks schema.jpg
 
Tegelijkertijd organiseert de LWV een aantal plenaire lezingen.

Op 15 mei 2019, 14.30-16.00 uur in het Limburg Theater
Duurzame energie: van ideologie naar economische noodzaak

Sprekers: Peter Terium (NEOM Saoudi Arabië), Esther de Kleuver (directeur Duurzame Leefomgeving en Circulaire Economie – Ministerie Infrastructuur en Waterstaat) en aansluitend het praktijkverhaal "Van plastics naar plastics" van Frank Schaap (Director Business Development & Marketing Chemelot). Een aantal ondernemers gaat aansluitend met Chemelot in gesprek om ervaringen uit te wisselen. Lees Meer>>
 
Op 15 mei 2019, 17.30-18.30 uur in het Brightlands Theater
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan

De krapte op de arbeidsmarkt is het gesprek van de dag onder ondernemers. Ook jij als werkgever zult moeten inspelen op de veranderde arbeidsmarkt, waar de mensen die nog langs de kant staan waarschijnlijk niet voldoen aan het ideale plaatje. Hoe kun je dan toch de druk bij bestaande medewerkers verlichten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opnemen in je bedrijf?
Sprekers: prof.dr. Fred Zijlstra (wetenschappelijk directeur van het Centrum Inclusieve ArbeidsOrganisaties, Universiteit Maastricht) en de praktijkcase van Zuyderland door Sjef Cortenraede. Lees meer>>
 
Op 16 mei 2019, 11.30-12.00 uur in het Brightlands theater
Effectief boeien en binden van jong talent

Hoe bereik en inspireer je jong talent? Hoe communiceren jongeren en welke communicatiekanalen gebruiken ze? Hoe denken jongeren over je organisatie, hoe onderscheid je jezelf en zorg je ervoor dat ze kiezen voor jouw organisatie? De start hiervan ligt bij je eigen arbeidsmarktimago, oftewel employer branding. Aan de hand van Meet the Youngsters partner Profcore zal toegelicht worden welke innovatieve manieren er mogelijk zijn om jong talent te boeien en binden voor je organisatie en middels het platform MeettheYoungsters.nl een structurele verbinding te leggen!
Op 16 mei 2019, 12.00-12.30 uur in het Brightlands theater
Jezelf leren kennen is de meest boeiende weg die je kunt bewandelen.

Leo loopbaan en ontwikkeling, voor duurzame inzetbaarheid en leven lang ontwikkelen. Ook samen met werkgevers! Spreker Ramon Niessen. Leo biedt een breed scala aan gratis en onafhankelijke mogelijkheden voor iedere Limburger, werkend, studerend of werkzoekend. Bewustwording en eigen initiatief met betrekking tot loopbaanontwikkeling staan centraal.
 
Het hele evenement (incl. bijeenkomsten) zijn gratis te bezoeken. Wil je je al aanmelden zodat je bij de entree geen oponthoud hebt? Registreer je dan hier.
http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/lwv-banner-website-LimburgLeads.png
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 15-4-2019 12:44 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 21-5-2019 18:22 door Sandra Litjens