U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
26/02/2019
In gesprek met Souad el Markhous, etnische zakenvrouw van het jaar

​Succesvolle zakenvrouwen worden geïnterviewd tijdens de Etnische Zakenvrouwen Nederland Business Tour. Sheila Sitalsing maakt samen met haar publiek een reis door de loopbaan van deze mooie zakenvrouwen met hun inspirerende verhalen. Deze vrouwen laten zien dat ze er zijn en de top behalen wel degelijk kan. Door hun verhaal en ervaringen te delen, stimuleren zij anderen hun eigen (inspirerend) verhaal te creëren.

Voor deze editie van de EZVN Business Tour wordt het team interviewers versterkt door de Voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer en is EZVN Zakenvrouw 2018: Souad el Markhous, te gast. In een branche gedomineerd door mannen, heeft zij zich weten te knokken naar de top. Van schoonmaakster tot directeur van het gezond aannemersbedrijf “De Combi” in Amsterdam. Ze nam in 2014 het failliete bouwbedrijf waar ze boekhouder was over omdat ze investeerders vond die in haar geloofden. Inmiddels loopt het bedrijf weer goed. Welke vraag zou jij haar stellen?

VNO-NCW nodigt u graag met EZVN uit voor deze bijeenkomst in het kader van de EZVN Business Tour. De bijeenkomst vindt plaats op 4 maart 2019 van 19.30 tot 22.00 uur in het kantoor van VNO-NCW, Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag. U kunt zich hiervoor aanmelden via bonte@vnoncw-mkb.nl.
 
Datum: 4 maart 2019
Locatie: Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/Foto%20vrouw.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 27-2-2019 8:02 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 27-2-2019 8:02 door Sandra Litjens