U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
09/09/2018
Boels Zanders en LWV maken zich samen sterk voor het Limburgse bedrijfsleven

​De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en Boels Zanders Advocaten verlengen het reeds lopende partnership met drie jaar. Op maandag 10 september hebben beide partijen de gezamenlijke intentie tot continuering van de samenwerking ondertekend. 

Huub Narinx van de LWV; "Ik zie deze samenwerking met Boels Zanders als versterking voor ondernemers om kennis en ervaring uit te breiden. Ons doel is het ondernemersklimaat in Limburg te optimaliseren en in onze partners zoeken wij diversiteit in branches en selecteren wij zorgvuldig partijen die van toegevoegde waarde zijn voor de ondernemers in Limburg. Onder andere door gezamenlijke workshops bieden wij ondernemers praktische handvatten voor hun onderneming.Ondertekening Boels-1.JPG
Chantal van Oijen van Boels Zanders; "Als onderneming met onze wortels in Limburg én een sterke relatie met Limburgse ondernemers is de LWV voor ons een belangrijke partner. Samen maken wij ons sterk voor het Limburgse bedrijfsleven. Wij willen vanuit onze juridische expertise ondernemers, bestuurders en hun organisaties optimaal adviseren en faciliteren, zowel in Limburg als wanneer zij gaan ondernemen in het buitenland."

Over Boels Zanders Advocaten
Boels Zanders staat in de landelijke Advocatie top 20 van grootste kantoren. Bij Boels Zanders werken meer dan 80 advocaten met zeer specialistische nationale én internationale juridische kennis. Het kantoor beschikt over een Belgian Desk, een German Desk, een International Desk en heeft een uitgebreid netwerk van partnerkantoren over de grens. Boels Zanders heeft drie vestigingen in Venlo, Maastricht en Eindhoven.

Over LWV
Met 1300 actieve leden is de LWV de belangrijkste belangenbehartiger van het Limburgse bedrijfsleven. Toonaangevende bedrijven en organisaties uit de sectoren bouw, industrie, transport en logistiek, groothandel, distributie, zakelijke dienstverlening maar ook onderwijs en zorg, verspreid over de gehele provincie, zijn aangesloten bij de LWV. De LWV maakt onderdeel uit van de landelijke ondernemersvereniging VNO-NCW.

http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/Boels.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 10-9-2018 11:51 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 10-9-2018 11:59 door Sandra Litjens