U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
12/06/2018
Giel Braun nieuwe voorzitter LWV
​Tijdens de algemene ledenvergadering op 13 juni 2018 is Giel Braun benoemd tot voorzitter van de LWV. Giel Braun neemt de voorzittershamer over van Jan Zuidam, die na 8 jaar voorzitterschap stopt. Het nieuwe voorzitterschap zal ingaan op 19 juni 2018 bij de Limburg Happening ter ere van het 100 jarig bestaan van de LWV.

Giel Braun is eigenaar van Koobra Invest B.V. waaronder de in 2006 door hem overgenomen ProfCore Group valt en sinds dit jaar ook de HAAN Industrial Group, die geleid wordt door zijn zoon Mart Braun. In 2013 droeg Giel het directeurschap van de ProfCore Group over waardoor hij zich meer kon gaan richten op zijn bestuurdersfuncties. 

Giel Braun: "ik kijk ernaar uit om de in 2016 ingezette koers van de LWV verder vorm te geven. Vanuit mijn ervaring met arbeidsmarktproblematiek en mijn focus op een innovatief ondernemingsklimaat denk ik met veel passie en voldoening invulling te kunnen geven aan deze mooie functie. De arbeidsmarkt staat voor een grote uitdaging. Innovatief ondernemerschap gaat hierbij een grote rol spelen."

De LWV bevordert innovatief ondernemerschap op weg naar een duurzame en inclusieve samenleving. De LWV versterkt, vertegenwoordigt en verbindt ondernemers in Limburg. Via deze drie kerntaken wil de LWV bijdragen aan een gezond en optimaal ondernemersklimaat in Limburg.

Ervaren bestuurder
Giel Braun is een ervaren bestuurder. Hij was vanaf 2010 penningmeester van de LWV en tevens lid van het algemeen bestuur van VNO-NCW. Ook is hij voorzitter van het in 2016 opgerichte expertisecentrum arbeidsmarkt en onderwijs. Sinds 2012 is Giel Braun voorzitter van de Raad van Commissarissen en kringvoorzitter Limburg bij de Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Ook is hij lid van de Raad van Commissarissen van IBC AG.
http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/Giel%20Braun.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 13-6-2018 19:45 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 19-7-2018 9:24 door Sandra Litjens