U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
25/04/2018
Brexit on tour

Eind mei/begin juni organiseren MKB-Nederland, VNO-NCW en de Ministeries van EZK en BZ vijf regionale Brexit-bijeenkomsten voor ondernemers. Deze ' HulpbijBrexit on tour '-bijeenkomsten zijn gratis en voor alle ondernemers toegankelijk. De bijeenkomsten vinden verspreid over heel Nederland plaats en worden ondersteund door o.a. de banken, Evofenedex, KPMG en LTO Nederland.

Experts
Ondernemers worden tijdens de bijeenkomsten kort bijgepraat over de laatste stand van zaken door vertegenwoordigers van de Rijksoverheid, VNO-NCW, MKB-Nederland en bijvoorbeeld Europarlementariërs uit uw regio. Aansluitend vindt een gesprek plaats met experts van ABN-AMRO, ING, Rabobank, de douane, Evofenedex en tal van anderen. Ondernemers kunnen hier terecht met al hun vragen, om zo te zorgen dat zij optimaal voorbereid zijn op de Brexit.

Alle bijeenkomsten zijn van 15.30 tot 18.00 uur. Deelname is gratis voor alle ondernemers. Aanmelden is verplicht en kan via deze link: https://www.vno-ncw.nl/hulpbijbrexitontour Aansluitend is er een borrel en gelegenheid tot netwerken.

De bijeenkomst in Limburg is op 5 juni, 15.30 uur in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond.

http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/Brexit.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 26-4-2018 14:47 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 26-4-2018 14:47 door Sandra Litjens