U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
28/03/2018
MSM tekent samenwerking met LWV
​De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en Maastricht School of Management (MSM) slaan de handen ineen. Tijdens Limburg Unlimited op 29 maart 2018 onderkennen beide partijen een gezamenlijke intentie tot samenwerking om het duurzame sociale en economische ondernemingsklimaat in Limburg te bevorderen.
ondertekening MSM.jpg
De vierde industriële revolutie
De opkomst van nieuwe technologie, de vierde industriële revolutie, heeft in toenemende mate invloed op de huidige bedrijfsvoering van Limburgse ondernemers. Beide partijen voorzien een rol om, in deze complexe omgeving, de kansen die de nieuwe technologie biedt scherper onder de aandacht te brengen. Kennisbevordering op dit vlak creëert nieuwe werkgelegenheid, die de sociale en maatschappelijke agenda van de provincie Limburg positief ondersteunt.

MSM als partner van de LWV academy
 De LWV is een de van de initiators in het samenbrengen van diverse onderwijsinstellingen, die bovenstaande doelstellingen ondersteunen. Dit leidt tot de oprichting van de 'LWV academy'. MSM heeft 65 jaar historie in Post Graduate Business onderwijs. Door de samenwerking met RWTH Aachen en SingularityU bieden ze een uniek aanbod van Internationaal vraaggericht business onderwijs dat gevuld wordt voor en door ondernemers gericht op het inspireren van duurzame innovatie. De LWV biedt hen een uitstekend platform om deze inspiratie te delen. Om deze redenen sluiten MSM en de LWV de komende 3 jaar een partnership om de LWV Academy samen vorm te geven. "ik zie deze samenwerking met MSM als versterking voor ondernemers om kennis en ervaring uit te breiden. Ons doel is het ondernemersklimaat in Limburg te optimaliseren en de LWV Academy is een van de manieren waarop wij dit tot stand brengen.", aldus Huub Narinx, algemeen directeur LWV.
http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/Algemeen.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 29-3-2018 20:14 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 6-4-2018 8:08 door Sandra Litjens