U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
28/06/2017
MeanderGroep Zuid-Limburg en VIRO uitgeroepen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2017
MeanderGroep Zuid-Limburg en VIRO zijn tijdens de LWV Limburg Happening uitgeroepen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2017 in respectievelijk de categorieën Groot bedrijf en MKB. MeanderGroep Zuid-Limburg en VIRO zijn daarmee de opvolgers van Enexis en  Imagro, de winnaars van 2016.

De verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (AWVL) is een imagocampagne om jongeren te laten zien wat voor mooie bedrijven we in Limburg hebben. Op die manier wordt geprobeerd om jongeren een beter beeld te geven van de arbeidsmarktkansen in Limburg en ze daarmee te boeien, binden en benutten voor de regio. Met de huidige economische groei is iedereen immers hard nodig.

Verloop verkiezing
Van maart tot juni was de verkiezing een spannende strijd! De deelnemende bedrijven hebben actief campagne gevoerd, medewerkers ingezet en hun achterban ingeschakeld; dit alles om zoveel mogelijk stemmen te werven en hun bedrijf in de spotlight te zetten. Aan het eind van de eerste stemronde werd een actuele tussenstand bekend gemaakt, waarbij de top 10-bedrijven werden verrast met een heuse AWVL-taart.
Gedurende de tweede en tevens laatste stemronde hebben alle deelnemers nog een tandje bijgezet en streden fanatiek om de provinciale titel: Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2017.

Tijdens het feestelijke finale evenement op de Limburg Happening van de Limburgse Werkgevers Vereniging, 28 juni 2017, werd de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2017 bekend gemaakt.

MeanderGroep en VIRO  worden van harte gefeliciteerd met deze welverdiende titel! 

Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, aangezien ze zich in de kijker hebben gezet bij jong talent en via www.brainport2020career.nl het contact kunnen blijven onderhouden. De top 3 in elke categorie is als volgt:

Top 3 aantrekkelijkste werkgevers van Limburg

Grootbedrijf:                                       MKB:

MeanderGroep Zuid-Limburg            VIRO
Accenture                                           GDO B.V.
Sevagram                                            Bizzomate


Doel verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg
In 2014 startte de LWV samen met Keyport2020 en Limburg Economic Development de imagocampagne Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg als onderdeel van het maatschappelijk project Limburg Magnet. Inmiddels zijn ook Brightlands, LLTB, MKB-Limburg en Connect Limburg waardevolle partners van de AWVL-verkiezing.

Uit onderzoek is gebleken dat scholieren en studenten doorgaans vrijwel niet bekend zijn met de mooie Limburgse werkgevers in de regio. Mede door deze onbekendheid vertrekken veel jongeren na hun studie richting de Randstad om daar hun geluk te beproeven. En dat is een gemiste kans! Het doel van Limburg Magnet is dan ook om jong talent (mbo, hbo en wo) beter te informeren over de aantrekkelijke bedrijven in Limburg en de bijbehorende carrièremogelijkheden.  

De Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg-verkiezing is voor werkgevers een unieke manier om hun bedrijf  te presenteren en in contact te komen met getalenteerde jongeren, klanten en andere bedrijven. Het is laagdrempelig, eigentijds en een effectieve manier om je als bedrijf in de kijker te spelen.

Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

Provinciale winnaar| Categorie Grootbedrijf
MeanderGroep Zuid-Limburg B.V.
Meandergroep.jpg

Provinciale winnaar| Categorie MKB
VIRO
VIRO.jpg
 
Voor meer informatie over de AWVL-verkiezing en Limburg Magnet: www.aantrekkelijkstewerkgever.nl & www.brainport2020career.nl
http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/AWVL.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 29-6-2017 13:51 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 30-6-2017 11:47 door Sandra Litjens