U bevindt zich hier:
Home  >  Nieuws

Nieuws

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Nieuwsbericht
X
15/03/2017
LWV blij met duidelijke keus voor stabiel Nederland

De LWV deelt de mening van VNO-NCW en is blij dat de verkiezingsuitslag een duidelijke wens uitdrukt voor een stabiel Nederland te midden van een onrustige wereld.

Namens de aangesloten ondernemers spreken VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland, zich uit voor een voortvarende en zorgvuldige formatieperiode, zodat een stabiel en robuust kabinet kan worden gevormd voor de komende vier jaar. 'Gelet op de onrust in de wereld is stabiliteit en vertrouwen belangrijker dan ooit om samen de grote vraagstukken waar we voor staan te kunnen aanpakken. Ondernemers zijn daarbij gebaat met een open oriëntatie van Nederland.'

LWV vraagt het nieuwe kabinet in te zetten op meer ruimte voor ondernemerschap voor een sterke, duurzame, inclusieve economie met kansen voor iedereen. Daarbij is extra aandacht nodig voor een aantal zaken:

Extra investeringen zijn belangrijk op het gebied van infrastructuur in Limburg. Enkele projecten zijn de A2, A67 en het spoor Venlo-Düsseldorf alsook de spooraansluiting bij NedCar. Betere ontwikkelingen van de waterwegen in Limburg zijn belangrijk maar ook de doorontwikkeling van Maastricht-Aachen Airport in het kader van een betere mobiliteit van vrachtvervoer.

Een beter functionerende arbeidsmarkt met minder risico's voor werkgevers, om zo meer kansen en volwaardige banen te creëren en jonge, ambitieuze en talentvolle mensen in Limburg te behouden.

De internationale ligging van Limburg moet veel meer benut worden.

http://windex.lwv.nl/NieuwsFoto/Samen%20sterk.jpg
Deel dit bericht:
Bijlagen
Gemaakt om 16-3-2017 9:19 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 10-4-2017 12:17 door Sandra Litjens