U bevindt zich hier:
Home  >  Column

Column

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Column
X
25/02/2019
Groeien is zoveel meer dan de groei in cijfers
Door: |Rabobank Peel, Maas en Leudal

​Samen Limburg laten groeien. Daar gaan we voor als samenwerkende, Limburgse Rabobanken. Sinds 1 februari werken specialisten op het gebied van grootzakelijke dienstverlening, vermogensmanagement, food & agri en verzekeren namelijk samen in een provinciaal specialistenteam. 

Samenwerken met als doel Limburg te laten groeien. Niet alleen in aantallen en cijfers maar ook in innovatie en ontwikkeling. Want we staan voor grote opgaven rondom de arbeidsmarkt, circulaire economie en duurzaam wonen en ondernemen. Groeien betekent dus ook anders leren denken en ondernemen. Meer gericht op de lange termijn, met meer relevantie voor de samenleving en meer door samen te werken. 

Uitgangspunten die ons als coöperatieve bank bekend in de oren klinken. Bovendien uitgangspunten die ook mee hebben gewogen in de samenwerking tussen de Limburgse banken zoals die recent georganiseerd is. En bovenal uitgangspunten die we toepassen in de manier waarop we Limburg helpen om te groeien. Financieren is een onderdeel van wat we doen. Kennisdeling, netwerken beschikbaar stellen, de oprichting van het Business Innovatie Team en de ondersteuning van vele andere maatschappelijke initiatieven zijn andere manieren waarop we Limburg helpen om te groeien. 

We kijken er dan ook naar uit om je dit jaar te ontmoeten. Om te sparren over jouw ondernemersuitdagingen en daar samen oplossingen voor te vinden. Dán maken we in 2019 samen een mooie beweging in Limburg. Dan wordt groei veel meer een gezamenlijke beweging dan een cijfer.
http://windex.lwv.nl/ColumnFoto/Guul%20Smeets.jpg
Deel deze column:
Bijlagen
Gemaakt om 26-2-2019 17:42 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 26-2-2019 17:43 door Sandra Litjens