U bevindt zich hier:
Home  >  Column

Column

                                                                                                   
Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Column
X
16/01/2019
Women's talk
Door: |AKD N.V.

Elise is in 2010 beëdigd als advocaat en sindsdien werkzaam in het arbeidsrecht. Na een aantal jaren in Amsterdam te hebben gewerkt  is zij teruggekeerd naar haar roots in het zuiden van Nederland. Inmiddels woont zij alweer ruim drie jaar in Roermond. Zij werkt bij een groot landelijk advocatenkantoor dat onder meer is gevestigd in Eindhoven. Van daaruit bedient zij cliënten die door het hele land gevestigd zijn. Haar focus ligt echter duidelijk op Limburg en Brabant.

Het up-to-date houden van haar kennis kost haar geen enkele moeite: "ik vind alles aan het arbeidsrecht fascinerend. Ik zie het als mijn uitdaging om mijn netwerk uit te breiden". Haar doel voor de komende vijf jaar is dan ook om zichzelf verder te profileren als arbeidsrechtspecialist, zodat werkgevers en werknemers haar weten te vinden wanneer zij met een arbeidsrechtelijk probleem worden geconfronteerd.

Elise heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel, is dienstverlenend van aard, heeft een groot inlevingsvermogen én ze wil graag winnen. Vier eigenschappen die haar helpen bij de uitvoering van haar dagelijkse bezigheden. Ze haalt voldoening uit haar werk en wordt graag als "trusted advisor" gezien.

Elise is binnen de LWV actief in een studieclub en ze komt graag naar de bijeenkomsten van LWV-Women. "Via LWV-Women hebben  vrouwen de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen en workshops te volgen op een manier die kan bijdragen aan ieders carrière".
http://windex.lwv.nl/ColumnFoto/Elise%20Heyman.jpg
Deel deze column:
Bijlagen
Gemaakt om 17-1-2019 8:21 door Sandra Litjens
Laatst gewijzigd op 17-1-2019 8:21 door Sandra Litjens