U bevindt zich hier:
Home  >  

Skip Navigation LinksStart

                                                                                                   
LWV lanceert nieuwe app!
Lees hier alles over de talloze functies van de LWV-app waarbij onze pijlers nóg sterker worden benadrukt, want: LWV verbindt, versterkt en vertegenwoordigt.
Liquiditeit bevorderende maatregelen
Er zijn een aantal maatregelen die je als ondernemer kunt nemen om je liquiditeit te bevorderen. Dit gaat van terugvordering transitievergoedingen tot het sneller innen van lokale overheidsbetalingen. Maar ook uitstel van terugbetaling van leningen en lokale belastingen. Klik door om te zien wat er mogelijk is.
Limburgse Werkgevers Vereniging
Informatie en maatregelen voor ondernemers over het Coronavirus
Limburgse Werkgevers Vereniging
gelieerd aan VNO-NCW
LWVTwitter
 
LWVNieuws
LWV: 'Dringend aanpassingen in economisch noodpakket nodig'
'Het tweede economische noodpakket is heel goed, toch komen er steeds meer weeffouten boven water die dringend reparatie verdienen.' De ondernemersorganisaties pleiten verder voor enkele wijzigingen in de NOW 2.0 waardoor seizoenbedrijven beter geholpen zijn. LWV staat hier volledig achter.
‘Laat grotere mkb- en familiebedrijven niet in de kou staan met de vaste lasten’
'Het tweede noodpakket om ondernemers door de coronacrisis te helpen is goed. Alleen de vergoeding voor de vaste lasten -de zogeheten TVL-regeling- is te beperkt voor veel grotere mkb- en familiebedrijven in de gesloten en daaraan toeleverende sectoren. Ook dreigen onterecht allerlei bedrijven buiten de boot te vallen.'