U bevindt zich hier:
Home  >  

Skip Navigation LinksStart

                                                                                                   
Limburgse Werkgevers Vereniging
​De LWV is dé belangenbehartiger van werkgevers in Limburg (de Limburgse tak van VNO-NCW). Doel is bij te dragen aan een goed ondernemingsklimaat in Limburg.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De LWV heeft een jongerenafdeling die zich richt op directie en high potentials jonger dan 40 jaar. Jong LWV richt zich op vier peilers netwerken, business, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De Limburgse Werkgevers Vereniging voor een krachtige regio: VERBINDT, VERSTERKT éN VERTEGENWOORDIGT.
Limburgse Werkgevers Vereniging
gelieerd aan VNO-NCW
LWVTwitter
 
LWVNieuws
De kou verdwijnt als je in het water springt
In de serie "leden aan het woord" geven we een van onze leden de mogelijkheid een ervaringsverhaal te vertellen. Vandaag Ivo Erens, eigenaar van de VIB fabriek, over zijn ervaring met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De VIB fabriek is specialist in het opstellen van veiligheidsinformatiebladen en werkplekinstructiekaarten en levert specialistische software
De economie op zijn kop
Tijdens de algemene ledenvergadering op 7 juni zullen LWV-voorzitter Jan Zuidam en voorzitter RvB Rabobank en oud-SER voorzitter Wiebe Draijer inzoomen op onze ondernemerswereld. Snelle veranderingen en spanningsvelden 'worldwide' vragen het maximale van bedrijven maar bieden ook nieuwe kansen.