U bevindt zich hier:
Home  >  

Skip Navigation LinksStart

                                                                                                   
Limburgse Werkgevers Vereniging
​De LWV is dé belangenbehartiger van werkgevers in Limburg (de Limburgse tak van VNO-NCW). Doel is bij te dragen aan een goed ondernemingsklimaat in Limburg.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De LWV heeft een jongerenafdeling die zich richt op directie en high potentials jonger dan 40 jaar. Jong LWV richt zich op vier peilers netwerken, business, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De Limburgse Werkgevers Vereniging voor een krachtige regio: VERBINDT, VERSTERKT éN VERTEGENWOORDIGT.
Limburgse Werkgevers Vereniging
gelieerd aan VNO-NCW
LWVTwitter
39679dd0-9307-499e-a9cc-b5dc97ff8336
 
LWVNieuws
Werkgevers halen eerste deel Banenafspraak
In 2015 zijn 21.057 banen gerealiseerd voor mensen met een arbeidsbeperking. Werkgevers in de marktsector namen er daarvan maar liefst 15.604 voor hun rekening. Dat is fors boven het afgesproken aantal uit de Banenafspraak van 6.000 in 2015. Aart van der Gaag, commissaris van het project 'Op naar de 100.000 banen': "Dat we dat afgesproken aantal zouden halen komt niet als
LWV-Preuve
Maak na de zomer een "lekkere" start voor het nieuwe seizoen. Voor de LWV-Kring Zuid-Limburg en voor Jong LWV organiseert de LWV op vrijdag 26 augustus de inmiddels bekende LWV-Preuve borrel. Dit keer zal de borrel weer op het Preuvenemint plaatsvinden en wel in de stand van Moods (stand 23).