U bevindt zich hier:
Home  >  

Skip Navigation LinksStart

                                                                                                   
Limburgse Werkgevers Vereniging
​De LWV is dé belangenbehartiger van werkgevers in Limburg (de Limburgse tak van VNO-NCW). Doel is bij te dragen aan een goed ondernemingsklimaat in Limburg.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De LWV heeft een jongerenafdeling die zich richt op directie en high potentials jonger dan 40 jaar. Jong LWV richt zich op vier peilers netwerken, business, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De Limburgse Werkgevers Vereniging voor een krachtige regio: VERBINDT, VERSTERKT éN VERTEGENWOORDIGT.
Limburgse Werkgevers Vereniging
gelieerd aan VNO-NCW
LWVTwitter
 
LWVNieuws
Pitch Event
Zes ondernemers pitchen hun idee voor een Versnellingstafel. Zij zijn op zoek naar andere MKB ondernemers aan Tafel om hun innovatieve idee naar een concrete business propositie te brengen Ervaring leert dat aan Tafel nog veel meer innovatieve ideeën ontstaan door creatieve kruisbestuiving tussen de MKB-ers en het leren werken met innovatie methoden. Samen innoveren, samen verdienen, samen versnellen!
Iedereen kan nu vragen voor Wetenschapsagenda indienen
Wat zijn relevante en uitdagende wetenschappelijke vraagstukken voor de komende decennia? Iedereen die een vraag heeft aan de wetenschap, kan deze vanaf vandaag tot 1 mei indienen voor de Nationale Wetenschapsagenda. Die oproep doen Beatrice de Graaf en Alexander Rinnooy Kan, voorzitters van de Nationale Wetenschapsagenda.