U bevindt zich hier:
Home  >  

Skip Navigation LinksStart

                                                                                                   
Limburgse Werkgevers Vereniging
​De LWV is dé belangenbehartiger van werkgevers in Limburg (de Limburgse tak van VNO-NCW). Doel is bij te dragen aan een goed ondernemingsklimaat in Limburg.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De LWV heeft een jongerenafdeling die zich richt op directie en high potentials jonger dan 40 jaar. Jong LWV richt zich op vier peilers netwerken, business, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De Limburgse Werkgevers Vereniging voor een krachtige regio: VERBINDT, VERSTERKT éN VERTEGENWOORDIGT.
Limburgse Werkgevers Vereniging
gelieerd aan VNO-NCW
LWVTwitter
 
LWVNieuws
Ondernemers: ‘Plannen nieuwe kabinet kunnen Nederland in versnelling brengen’
Het nieuwe Regeerakkoord legt een goede basis en vraagt op punten de juiste uitwerking om Nederland daadwerkelijk in versnelling te brengen. 'De plannen voor het verbeteren van het ondernemersklimaat, de extra investeringen en de lastenverlichting maken ons land sterker en vormden de kern van het NL Next
Leiderschapstraining Dialogical Leadership
Complexe problemen hanteerbaar maken door dialoog en discussie? Alles om ons heen is voortdurend aan verandering onderhevig. Dit raakt ons allemaal in de hedendaagse, open samenleving. Om nog beter op deze veranderingen in te spelen is een goede dialoog een handig instrument voor de leiders van nu. In 2018 starten wij met een opleiding over "dialogical leadership".