U bevindt zich hier:
Home  >  

Skip Navigation LinksStart

                                                                                                   
Limburgse Werkgevers Vereniging
​De LWV is dé belangenbehartiger van werkgevers in Limburg (de Limburgse tak van VNO-NCW). Doel is bij te dragen aan een goed ondernemingsklimaat in Limburg.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De LWV heeft een jongerenafdeling die zich richt op directie en high potentials jonger dan 40 jaar. Jong LWV richt zich op vier peilers netwerken, business, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De Limburgse Werkgevers Vereniging voor een krachtige regio: VERBINDT, VERSTERKT éN VERTEGENWOORDIGT.
Limburgse Werkgevers Vereniging
gelieerd aan VNO-NCW
LWVTwitter
 
LWVNieuws
Pitch event versnellingstafels
Zes ondernemers pitchen hun idee voor een Versnellingstafel. Zij zijn op zoek naar andere ondernemers om mee te denken, te werken, te innoveren én te verdienen. Wees erbij en luister naar zes korte, boeiende pitches en de inspirerende keynote van Jef Staes, expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties.
Op zoek naar de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2015/2016
Vanaf september start de nieuwe zoektocht naar de aantrekkelijkste werkgever van Limburg in de categorieën Groot bedrijf en MKB: www.aantrekkelijkstewerkgever.nl Uiteindelijke doel van de verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor de Limburgse bedrijven door te laten zien welke mooie bedrijven