U bevindt zich hier:
Home  >  

Skip Navigation LinksStart

                                                                                                   
Limburgse Werkgevers Vereniging
Eet, drink, dans en geniet tijdens het LWV ondernemers Gala op 30 november als afsluiting van "het jaar van het Limburgs ondernemen".
Limburgse Werkgevers Vereniging
​De LWV is dé belangenbehartiger van werkgevers in Limburg (de Limburgse tak van VNO-NCW). Doel is bij te dragen aan een goed ondernemingsklimaat in Limburg.
Limburgse Werkgevers Vereniging
De Limburgse Werkgevers Vereniging voor een krachtige regio: VERBINDT, VERSTERKT éN VERTEGENWOORDIGT.
Limburgse Werkgevers Vereniging
gelieerd aan VNO-NCW
LWVTwitter
 
LWVNieuws
Belasting op leningen vanuit eigen bedrijf
In het Financieele Dagblad lazen wij tot onze verbazing dat DGA's er de komende jaren flink op achteruit gaan. Reden voor onze voorzitter Giel Braun om in de pen te klimmen richting onze moederorganisatie VNO-NCW in Den Haag. Bij de Prinsjesdagstukken bleek een brief te ontbreken waarin het kabinet aangeeft het excessief lenen van de rekening courant regeling door
LWV Ondernemers Gala
Op 30 november 2018 sluiten wij 'het jaar van het Limburgs ondernemen' in stijl af met Het LWV Ondernemers Gala. Tijdens dit exclusieve feest in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond kun je samen met je partner genieten van een avondvullende beleving waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Eet, drink, dans en geniet! Meld je aan voor een sprankelende avond die je niet wilt missen.