U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

514adfb0-2f26-4cac-b136-3e12c7a00223
Futurize your Business
Inspiratiesessie Prof. Mariëlle Heijltjes
Datum
10-04-2018

Tijd
14:00 - 17:00 uur

Omschrijving

Workshop-based inspiratiesessie
Prof. Mariëlle Heijltjes

Voortdurend innoveren is van belang om aan zet te blijven in deze veranderende wereld. LWV zet zich in om leden te inspireren meer aan innovatie te doen. Vanuit die gedachte start het expertisecentrum Kennis en Innovatie met het thema: Futurize your business. Het programma bestaat uit 4 blokken met als thema’s: Boost de innovatiecultuur van je organisatie, vitaliteit, digitalisering en samenwerking.  Gedurende vier dagdelen gaan we aan de slag met het eerste thema, zodat je als ondernemer klaar bent voor de toekomst. We trappen het thema af met een inspiratiesessie van Prof. Mariëlle Heijltjes met als onderwerp: Boost de Innovatiecultuur in jouw bedrijf.

Boost de Innovatiecultuur in uw bedrijf
Je medewerkers zijn de sleutel tot succes om je concurrentiepositie te verstevigen in de toekomst. Wat kun je doen om de innovatiecultuur en innovatiekracht van de mensen in jouw bedrijf te vergroten? Tijdens de eerste inspiratiesessie op dinsdag 10 april deelt Prof. Mariëlle Heijltjes best practice cases vanuit het bedrijfsleven en reikt praktische handvaten uit om meteen aan de slag te gaan. Leer ook van je peers, hoe gaan zij om met frustraties en hoe creëren zij opportuniteiten om innovatie te stimuleren.

Wat zijn de doelen van deze  sessie?
Hoe boost je de innovatie cultuur van je bedrijf? Wat kun je doen als leider om de innovatiekracht aan te jagen? Aan de hand van strategische en tactische voorbeelden uit de praktijk zal Prof. Mariëlle Heijltjes je voeden met concrete inspiratie.

Wat kun je verwachten van deze workshop-based inspiratiesessie?
In kleine groepen ga je aan de slag om de inspiratie om te zetten in concrete stappen voor je bedrijf. Je reflecteert de kracht van de innovatiekracht van je bedrijf en zet doelen. Je deelt met de peers die in je groep zitten: inzichten, frustraties en opportuniteiten. Leren met en van elkaar staat centraal.

Wat levert de sessie je op?
Aan het einde van de sessie heb je een beeld van de voornaamste ontwikkelpunten om de innovatie cultuur binnen je bedrijf te stimuleren. Hieraan gekoppeld heb je inzicht opgedaan wat het van jou als leider vraagt om de innovatiekracht in jouw bedrijf een boost te geven. Je ontvangt concrete handvaten en weet hoe je deze kunt inzetten om de innovatiekracht van jouw medewerkers te versterken.

Futurize your business
Get inspired! Meld je aan voor deze sessie en zorg dat je klaar bent voor de toekomst van je onderneming.


cid:image015.png@01D3BADD.14247A30

is partner van Futurize your BusinessProgramma

Leden van de LWV betalen € 135,- voor deelname aan deze workshop.

Voor niet-LWV leden bedraagt de deelname prijs € 495,-
Niet-leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar bijeenkomsten@lwv.nl