U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

47c3f35b-8320-41e8-a2f4-e2bff366a21e
Debattraining LWV Women | LWV Men
Datum
06-11-2019

Tijd
12:00 - 14:00 uur

Locatie
Businesscenter Roerpoort
Boven de Wolfskuil 3
6049 LX  HERTEN

Omschrijving

Win-win hoe krijg ik mijn zin!

Bedrijven met meer diversiteit aan de top zijn succesvoller. Mannen en vrouwen denken, handelen en werken anders, hoe kun je toch succesvol met elkaar samenwerken en waar dien je rekening mee te houden?

Normaliter zijn de bijeenkomsten van LWV-Women alleen toegankelijk voor de vrouwelijke leden. Graag willen we tijdens deze sessie ook met de mannelijke leden in gesprek over de verschillen en gelijkenissen tussen mannen en vrouwen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers eerst een workshop debatteren: hoe kan ik krachtig mijn argumenten overbrengen, hoe neem ik regie en hoe kan ik anderen overtuigen?
Daarna worden de nieuwe skills meteen in praktijk gebracht tijdens een debat over de verschillen tussen mannen en vrouwen in het bedrijfsleven en gaan we het gesprek aan over hoe we elkaar beter kunnen vinden en versterken.Programma

12:00 u binnenloop met lunch
12:30 u start workshop debatteren
13:15 u start debat
13:45 u samenvatting uitkomsten debat
13:55 u einde

De workshop debatteren zal worden gegeven door Ilona Eichorn van debat.nl.
Flair met pit. Met haar charmante aanpak, gevoel voor humor en vermogen om pittige vragen te stellen, weet ze iedereen van begin tot eind te betrekken.

 

 

Kosten:

De deelnamekosten bedragen € 25,00. Je ontvangt hiervoor een factuur van de LWV.

Noot: kosteloos afmelden (na aanmelding) kan alleen per e-mail (vandewijdeven@lwv.nl) t/m woensdag 30 oktober 2019. Bij niet of te laat afmelden zijn we helaas genoodzaakt je de gemaakte kosten in rekening te brengen.