U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

f6bf799c-2abe-4c17-a7a1-30b8fb870477
Kring Zuid-Limburg arbeidsmarkt
Datum
15-05-2019

Tijd
17:30 - 18:30 uur

Locatie
MECC Maastricht
Duboisdomeinen 5 a
6229 GT  MAASTRICHT

Omschrijving

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan

De krapte op de arbeidsmarkt is het gesprek van de dag onder ondernemers. De LWV heeft een aantal projecten opgezet om de druk te verlichten. Eén daarvan is “Door inzicht aan de Slag!”. Samen met provincie Limburg, UWV en de drie arbeidsmarktregio’s in Limburg worden op dit moment competentieprofielen opgesteld van 7.350 mensen in de bijstand en ww om deze beter naar werk te kunnen begeleiden.

Ook jij als werkgever zult moeten inspelen op de veranderde arbeidsmarkt, waar de mensen die nog langs de kant staan waarschijnlijk niet voldoen aan het ideale plaatje. Hoe kun je dan toch de druk bij bestaande medewerkers verlichten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opnemen in je bedrijf?

Laat je inspireren door prof.dr. Fred Zijlstra (wetenschappelijk directeur van het Centrum Inclusieve ArbeidsOrganisaties, Universiteit Maastricht) en de praktijkcase van Zuyderland door Sjef Cortenraede. We sluiten de bijeenkomst af met een paneldiscussie. Hieraan zullen deelnemen: beide inleiders, Martin de Beer (voorzitter arbeidsmarktregio Zuid-Limburg) en Manuel Stoffels (manager UWV Zuid-Limburg).Programma

Deze bijeenkomst vindt plaats tijdens het evenenment Limburg Leads in het MECC in Maastricht. Na registratie zorgen wij ervoor dat je ook bij het evenement Limburg Leads wordt geregistreerd.

17.30 uur Aanvang in het Brightlands Theater
18.30 uur Einde bijeenkomst