U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

4e83cbb8-518c-45c4-b3e9-dd67d13bfb45
VOL|| Ben jij als ondernemer al goed voorbereid op de digitale toekomst?
VOL || Ben jij als ondernemer al goed voorbereid op de digitale toekomst?
Datum
09-03-2020

Tijd
16:30 - 18:30 uur

Locatie
Limburgse Werkgevers Vereniging / LWV
Godsweerdersingel 77
6041 GK  ROERMOND

Omschrijving

VOL

Door de vele reacties is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst.
Wil je genoteerd worden op de geinteresseerdenlijst? Stuur dan een e-mail naar peelen@lwv.nl. Bij eventuele afmeldingen zullen wij contact opnemen zodat je alsnog kunt deelnemen.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en veranderen de wereld waarin wij opereren. Waar technologie weliswaar aan de basis ligt, heeft het ook impact op de maatschappelijke en sociale verhoudingen, de klantvraag en uiteindelijk de wijze waarop organisaties in dit digitale tijdperk optreden. Een hele wereld aan nieuwe mogelijkheden ontstaat. Om organisaties succesvol te transformeren naar het digitale tijdperk of nieuwe netwerksamenleving, hebben we leiders nodig met visie op vele aspecten en invloeden waarbij digitalisering niet als apart onderdeel wordt gezien maar volledig is geïntegreerd. Heb je al eens echt nagedacht wat leidinggeven in onze nieuwe digitale wereld voor uw onderneming omvat?

 

Het programma bestaat uit 2 onderdelen. We starten met een presentatie waarin het “tipje van de sluier” wordt opgelicht over goed digitaal leiderschap volgens de academisch literatuur gevolgd door een praktijkcase: Wat betekent digitalisering voor de huidige economische modellen en de organisatievormen? Hoe geef je vorm aan digitaal leiderschap om zo jouw organisatie mee te nemen in de verwachtingen en mogelijkheden van de digitale transformatie. Maar dit is slecht inhoudelijk een een aftrap voor veel meer….Deze sessie is namelijk een voorloper op de LWV-maatwerk opleiding Digitaal Leiderschap die door de LWV Business College in samenwerking met Maastricht School of Management (MSM) in het voorjaar zal worden aangeboden.

 

Het tweede onderdeel van het programma heeft daarom als doelstelling om de inhoud van deze opleiding zoveel mogelijk op jouw dagelijkse praktijk aan te passen. Hoe meer input van ondernemerskant, hoe meer we met onze opleiding voor ondernemers kunnen betekenen en hoe meer digitale leiders we in Limburg kunnen genereren. Graag gaan we daarom met deelnemers interactief in gesprek hoe je zelf tegen digitaal leiderschap aankijken en welke uitdagingen daarbij op jouw ondernemers pad komen.

 

We sluiten af met een gezellige netwerk borrel!

Leden kunnen zich aanmelden via de persoonlijke link of door een mail te sturen naar bijeenkomsten@lwv.nl