U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

da74c5fe-f538-4bca-957e-74a1e30799dd
LWV Women
Datum
27-11-2018

Tijd
11:00 - 13:00 uur

Locatie
Businesscenter Roerpoort
Boven de Wolfskuil 3
6049 LX  HERTEN

Omschrijving

Traditiegetrouw organiseert LWV Women in het najaar haar “Topvrouw aan het woord” bijeenkomst. Een lunchmeeting waar (inter)nationale toppers hun verhaal met ons delen.

In het verleden hebben we Josefine van Zanten (DSM), Petra Dassen (burgemeester Beesel-Reuver) en Annemarie Jorritsma (politica) mogen ontvangen.

Dit jaar zal Aukje Kuypers, benoemd tot Zakenvrouw van het jaar 2018, haar verhaal met ons delen. Zij is algemeen directeur bij het familiebedrijf  Kuijpers.

Aukje studeerde economie en bedrijfskunde aan de universiteit van Maastricht om vervolgens als directie-assistent bij Kuijpers aan de slag te gaan. Daarna was ze als trainee en later als Lean Consultant bij Fortis actief en vanaf 2010 opnieuw bij Kuijpers als manager Kwaliteit, Arbo en Milieu. Vanaf 2013 is ze algemeen directeur. Zij geeft als lid van de vierde generatie van de familie leiding aan het familiebedrijf Kuijpers (opgericht in 1921) met vestigingen in heel Nederland. De onderneming, met een omzet van bijna € 200 miljoen en 1150 medewerkers houdt zich bezig met het op duurzame wijze ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren van technische installaties. Het bedrijf heeft als missie om alleen nog energieneutrale, slimme en gezonde installaties te realiseren. Kuijpers is actief in verschillende sectoren, zoals cultuur, food, farma, high tech, gezondheidszorg en onderwijs.

Volgens de jury draagt Aukje Kuypers wezenlijk bij aan een positieve waardering van het vrouwelijk ondernemerschap in Nederland. Zij zet zich in voor meer diversiteit en  ‘Anders Denkers’, binnen de technische branche. “Diversiteit is nodig om te innoveren. Een mooie bijkomstigheid is dat vrouwen, in de mannenwereld die techniek nog is, per definitie Anders Denkers zijn.”

Programma:

11.00 uur Ontvangst

11.15 uur Start college tour: Aukje Kuypers

12.30 uur Lunch

13.00 uur Einde

 

Kosten:

 De deelnamekosten bedragen € 25,00. Je ontvangt hiervoor een factuur van de LWV.

Noot: kosteloos afmelden kan alleen per e-mail (vandewijdeven@lwv.nl) t/m dinsdag 20 november 2018. Bij niet of te laat afmelden zijn we helaas genoodzaakt je de gemaakte kosten in rekening te brengen.