U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

0a463ec6-961a-4d25-ba38-89ef208c576a
Kring Zuid-Limburg - Vitaliteit
Datum
17-09-2019

Tijd
07:30 - 12:00 uur

Locatie
Buitenplaats Vaeshartelt BV
Weert 9
6222 PG  MAASTRICHT

Omschrijving

Op dinsdag 17 september organiseren we het beste begin van jouw werkdag. Een Vitaal Kennis Ontbijt met als doel: bewustwording en actie binnen het Limburgse bedrijfsleven voor gezonde werknemers.

Samen met Netwerk Vitaal Limburg (NVL) slaan we de handen ineen voor een gezond Limburg. Een gezonde leefstijl en werkgeluk zijn thema’s die steeds meer aandacht krijgen in bedrijven. Maar hoe pak je dat aan binnen jouw organisatie en waar begin je? Je krijgt een praktische routekaart om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid ook in jouw bedrijf op de agenda te zetten en te implementeren.

Ik nodig je van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. Een vitaal bedrijf begint immers bij gezonde en gelukkige medewerkers.

De reguliere toegangsprijs voor deze bijeenkomst is € 139,-. Voor LWV-leden is de bijeenkomst gratis. Echter, bij afmelden na vrijdag 13 september of bij of no-show, wordt de reguliere toegangsprijs in rekening gebracht. Mocht je, na aanmelding, toch verhinderd zijn? Laat dit dan uiterlijk vrijdag 13 september weten via: bijeenkomsten@lwv.nl.

Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Rabobank.

We hopen jou ook te zien op dinsdag 17 september!Programma

07.30u

Gezamenlijk Vitaal Ontbijt

08.00–10.30u

 

Interactief programma waarbij we een vitale reis maken samen met de partners van Netwerk Vitaal Limburg en waarbij Rabobank het belang van het thema vanuit haar visie toelicht  

10.30–11.15u

 

Gastspreker dr. Ludidi kreeg veel media aandacht met zijn theorie over ‘intermittent fasting’ (onderbroken vasten). Hij zal onze denkpatronen over voeding flink opschudden!

11.15–12.00u

Vitale verbindingen, samen in gesprek