U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

0b32004b-5483-42bf-b52f-9bdee54cb4c8
Kring Noord-Limburg arbeidsmarkt
Datum
04-06-2019

Tijd
15:30 - 19:00 uur

Locatie

ABC Restaurants
Midden Peelweg 7
5975 MZ SevenumOmschrijving

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan

De krapte op de arbeidsmarkt is het gesprek van de dag onder ondernemers. De LWV heeft een aantal projecten opgezet om de druk te verlichten. Eén daarvan is “Door inzicht aan de Slag!”. Samen met provincie Limburg, UWV en de drie arbeidsmarktregio’s in Limburg worden op dit moment competentieprofielen opgesteld van 7.350 mensen in de bijstand en ww om deze beter naar werk te kunnen begeleiden.

Ook jij als werkgever zult moeten inspelen op de veranderde arbeidsmarkt, waar de mensen die nog langs de kant staan waarschijnlijk niet voldoen aan het ideale plaatje. Hoe kun je dan toch de druk bij bestaande medewerkers verlichten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opnemen in je bedrijf?

Laat je inspireren door prof.dr. Fred Zijlstra (wetenschappelijk directeur van het Centrum Inclusieve ArbeidsOrganisaties, Universiteit Maastricht) en de praktijkcase van ABC Restaurants door directielid Karin Hoppzak. We sluiten de bijeenkomst af met een paneldiscussie. Hieraan zullen deelnemen: beide inleiders, ………………………………. (…………………………………………..) en Don Thijssen (manager UWV Midden- en Noord-Limburg).