U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

8248dfe0-8cad-49fb-8e43-56cb3658bd77
Limburg Unlimited
Datum
29-03-2018

Tijd
10:00 - 17:00 uur

Locatie
MECC Maastricht
Duboisdomeinen 5 a
6229 GT  MAASTRICHT

Omschrijving
Innovatie thema tijdens Limburg Unlimited
 
Op 28 en 29 maart presenteren Brightlands, LIOF en de LWV zich samen op Limburg Unlimited. Gezamenlijk zorgen zij voor een sterk inhoudelijk programma en inspirerende ontmoetingen, gericht op kennis delen en verbindingen leggen. Zij vinden elkaar op de thema's Smart Services, Health, Food , Materials, Sociale Innovatie, Maakindustrie en Logistiek. Thema's die Limburg als sterk groeiende, innovatieve regio op de kaart zetten.

Op 28 en 29 maart maak je in Maastricht kennis met de nieuwste innovatieve technologieën, processen en materialen die Limburg rijk is. Verdiep je in de logistieke wereld en kom meer te weten over synchromodaliteit; de optimale inzet van weg, water en spoor. Groeiende concurrentie vraagt om servitization; van producten naar services. Maar hoe pak je dat aan? 'Google Maps' van het menselijk weefsel? Dit is mogelijk dankzij imaging; innovatieve scanapparatuur die een schat aan nieuwe informatie over het menselijk lichaam levert. Waar liggen kansen op het gebied van blockchain en big data voor jouw organisatie? Showcases, workshops, talks en seminars zorgen voor nieuwe inzichten en/of verdere verdieping. Tijdens Limburg Unlimited bieden Brightlands, LIOF en de LWV een inspirerende inkijk in deze innovatieve Limburgse topsectoren.

En natuurlijk is het ook mogelijk om deel te nemen aan deze happening met een stand. Vraag voor meer informatie naar Sandra Litjens, litjens@lwv.nl of 06-54307260
 
Kijk voor meer informatie op http://limburg-unlimited.com/


Programma

Tussen 13.00-17.00 uur is Tom Jessen aanwezig op de LWV-stand