U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

949d0b08-67aa-4e95-bb83-b302fd309885
LWV Kring Zuid-Limburg
Datum
03-10-2018

Tijd
16:00 - 19:00 uur

Locatie
United World College Maastricht
Discusworp 65
6225 XP  MAASTRICHT

Omschrijving

Millenials op de werkvloer: een lust of een last? Wat verwachten millannials van werkgevers? 
Bezoek UWC Maastricht

Millennials

Millennials doen dingen graag op hun manier. Zij hebben geleerd creatief te denken en zullen werk op een slimme en handige manier uitvoeren. Dit vraagt om een andere manier van leidinggeven. Het is niet nodig te vertellen hóe een millennial zijn werk moet doen, maar vooral wat het gewenste resultaat is. Dit daagt uit en prikkelt de jonge medewerkers op een manier die zij nodig hebben. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, waarbij het hebben van uitdagingen essentieel is. Hebben zij deze te weinig, dan is de kans groot dat ze elders hun uitdaging zoeken.


Het werken met millennials heeft de toekomst. Het is daarom belangrijk om uw organisatie zo in te richten dat deze de jongere medewerkers aanspreekt. Het is geen toeval dat veel bedrijven met millennials gestroomlijnde processen hebben voor mobiel werken, apps en data in de cloud gebruiken en trends als Bring Your Own Device (BYOD) verwelkomen. Millennials werken een stuk prettiger als zij voor hun werk dezelfde technologische faciliteiten gebruiken die zij privé gewend zijn.

Moderne bedrijven en medewerkers veranderen in hoog tempo. Het is belangrijk om te kiezen voor technologie die deze verandering ondersteunt. Onder leiding van de studenten van UWC Maastricht gaan we aan de slag rondom enkele maatschappelijke thema’s die momenteel veelbesproken worden: wat verwachten millennials van werkgevers? hoe denken zij over duurzaamheid en over gelijkheid?

Een wereldwijde beweging

United World Colleges (UWC) is met zeventien scholen en meer dan 160 nationale committees de grootste wereldwijde onderwijsbeweging. Ze zijn verenigd door hun missie om onderwijs te gebruiken als drijvende kracht om mensen te verenigen voor een vreedzame en duurzame wereld: UWC makes education a force to unite people, nations and cultures for peace and a sustainable future.Programma

16.00 uur

Ontvangst

16.30 uur

Inleiding door Lodewijck van Oord, directeur UWC Maastricht en

Huub Narinx, directeur LWV

16.45 uur

Samen met elkaar in gesprek en de kennis en verwachtingen op elkaar afstemmen

18.30 uur

Borrel

19.00 uur

Einde bijeenkomst