U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

811d142d-d099-41ed-b7a4-6efece666aac
Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Limburg
Datum
08-01-2019

Tijd
16:00 - 20:00 uur

Locatie
Neptunus BV
Neptunuslaan 2
5995 MA  KESSEL

Omschrijving

Ook dit jaar willen we samen met jou het glas heffen op een nieuw ondernemend jaar. Het versterken en verduurzamen van de economie in Limburg is een belangrijk speerpunt van Ondernemend Limburg. Daarbij willen we de focus leggen op ondernemers en hen helpen bij hun innovatie- en groei-vraagstukken. Tijdens de bijeenkomst is dit de rode draad van het programma.

Zoals je van ons gewend bent, organiseren we deze feestelijke (netwerk)meeting, op een inspirerende locatie. Dit jaar hebben we die plek gevonden bij Neptunus in Kessel. We verheugen ons erop hun gast te mogen zijn. Samen hebben we een mooi en dynamisch programma samengesteld.

Het hele programma staat onder leiding van moderator Richard de Hoop van De Hoop entert(r)ainment).Programma

16.00 u

Ontvangst.

17.10 u

Welkomstwoord door Monique Princen, voorzitter Ondernemend Limburg.

17.20 u

Ondernemer Dorrie Eilers van Neptunus. Neptunus is wereldleider op het gebied van demontabel bouwen; ze werken dagelijks aan innovatieve oplossingen voor ruimtebehoeften.

17.30 u

Kokkerelli geeft kinderen in een vroeg stadium inzicht in gezonde eetpatronen. Tieme en Thijmen vertellen waarom ook zij dit belangrijk vinden en welke vernieuwende concepten zij hanteren.

17.40 u

Lancering ‘Ondernemersaanpak’. Je bent getuige van de start van deze gezamenlijke aanpak die ondernemers de komende jaren gaat helpen met hun groei- en innovatie-ambities.

18.00 u

Gezellige netwerkborrel.