U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

526b91a6-b53f-4401-998c-18c5cc0292dc
LWV-Women ontbijtsessie
Datum
13-03-2019

Tijd
08:00 - 10:00 uur

Locatie
Businesscenter Roerpoort
Boven de Wolfskuil 3
6049 LX  HERTEN

Omschrijving

Doelstelling van LWV-Women is om topvrouwen met elkaar te verbinden. Vrouwelijke LWV-leden komen samen via een lunch- of een ontbijtbijeenkomst waar kennis- en ervaringsuitwisseling centraal staan. Een van de methodes die worden toegepast bij LWV-Women om ervaringsuitwisseling te stimuleren is de Mastermind: een kleinere groep met vaste deelnemers die 6x per jaar samenkomen en waar men via de “hot-seat”, een intervisiemethode, met elkaar in gesprek gaat. Deze methode wordt steeds vaker toegepast in het bedrijfsleven. Graag willen we hier dan ook een algemene bijeenkomst aan wijden, waarin we dieper ingaan op de intervisiemethode. Als deelnemer krijg je een training van Paul Rulkens* met als doelstelling om je handvaten te geven om dit ook in het dagelijks leven te kunnen toepassen.

Programma:

08.00 uur Ontvangst met ontbijt

08.30 uur Openingswoord

08.35 uur Start training “hot seat”

09.50 uur Afsluiting

10.00 uur Einde


*Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle en eenvoudige manier. Als internationaal bekroond spreker werkte hij in de afgelopen jaren over de hele wereld met duizenden top professionals, drukke executives en trotse ondernemers om ze te helpen om alles te halen uit alles wat ze al hebben. Zijn ideeën om organisaties te laten accelereren worden vaak omschreven als provocatief en contra intuïtief, maar altijd zeer effectief. https://paulrulkens.com/

Kosten:

De deelnamekosten bedragen € 25,00. Je ontvangt hiervoor een factuur van de LWV.

Noot: kosteloos afmelden kan alleen per e-mail (vandewijdeven@lwv.nl) t/m donderdag 7 maart 2019. Bij niet of te laat afmelden zijn we helaas genoodzaakt je de gemaakte kosten in rekening te brengen.

De eerstvolgende bijeenkomst van LWV-Women (na 13 maart 2019) vindt plaats op 28 augustus 2019 van 12.00 uur tot 14.00 uur en heeft als thema: “sociale media en ethiek”.