U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

d9bab88f-dcc5-44f2-8721-f5acb34e1d19
Limburg Happening 2018
Datum
19-06-2018

Tijd
16:00 - 21:00 uur

Locatie
Chateau St. Gerlach
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK  VALKENBURG LB

Omschrijving

Limburg Happening, dé meeting van het jaar voor Limburgse ondernemers

In het jaar van ‘het Limburgs ondernemen’ staat de ondernemer centraal. Ook tijdens deze feestelijke editie van de Limburg Happening bieden wij ondernemers het podium.

De koers voor Limburg

Er bestaan leiders en mensen die leiden. Leiders bekleden invloedrijke posities. Mensen die leiden, inspireren ons. Tijdens deze bijeenkomst laten wij ons inspireren door ondernemers en vertegenwoordigers van overheid en onderwijs volgens de Triple Helix gedachte. De wereld om ons heen verandert razendsnel. Gedomineerd door exponentiële technologie en 'disruptie'. Welke impact heeft dit op Limburg? Hoe koersen we naar een inclusieve samenleving? En wat vraagt dat van onze bestuurders?
 

Youngpreneurs over de toekomst

Youngpreneurs nemen ons mee naar ‘het bedrijf van de toekomst’, waar stoere doelen worden gesteld en het creëren van meerwaarde even belangrijk is als winst en groei. Waar je belemmerende overtuigingen loslaat en het nieuwe denkpatronen creëert. Controle heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen. Maar hoe doe je dat nou? Het leveren van meerwaarde?
 

Schrijf je nu in voor deze avondvullende beleving op Château Sint Gerlach. ‘Meet en mingle’, geniet en hef samen met ons het glas op Limburgs ondernemerschap!
 

Finale van ‘Het beste idee voor Limburg’
In januari is de LWV Challenge van start gegaan. Uit meer dan 35 innovatieve en creatieve inzendingen heeft de jury vijf ideeën geselecteerd. De teams hebben hun idee samen met een coach verder uitgewerkt en zijn klaar om hun idee te pitchen.

Niet alleen de vakjury roept een winnaar uit maar ook de publieksfavoriet ontvangt een prijs. Dus bekijk de vijf finalisten hier en stem tijdens de Limburg Happening op jouw favoriet.

Pre inspiration meeting LWV 100 jaar
Voorafgaand aan de Limburg Happening is er een facultatief programma in het kerkje bij het Château. Alexander de Graaf Woutering, deken en aalmoezenier van sociale werken en bestuurslid van de LWV, zal met ons meereizen door 100 jaar werkgeversvereniging in Limburg. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.Programma

15.00 uur: pre inspiration meeting facultatief

16.00 uur: ontvangst

16.30 uur: aanvang Limburg Happening

18.30 uur: culinaire beleving

Voor een waardevol netwerk vinden wij zichtbaarheid belangrijk.
I.v.m. de AVG-wet bent je niet standaard zichtbaar op de deelnemerslijst. Kruis hiervoor het betreffende vakje aan.

Meer informatie: litjens@lwv.nl