U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

3818a29b-2066-4c19-9ecf-6322d1f5b55d
VOL || Tomorrow's Life: Economie 4.0 & AI
Economie 4.0 & Kunstmatige Intelligentie
Datum
04-02-2020

Tijd
16:00 - 18:00 uur

Locatie
Limburgse Werkgevers Vereniging / LWV
Godsweerdersingel 77
6041 GK  ROERMOND

Omschrijving

VOL

Door de vele reacties is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst.
Wil je genoteerd worden op de geinteresseerdenlijst? Stuur dan een e-mail naar peelen@lwv.nl. Bij eventuele afmeldingen zullen wij contact opnemen zodat je alsnog kunt deelnemen.

Tomorrow’s Life: Economie 4.0 en Kunstmatige Intelligentie

Onze moderne samenleving staat voor veel uitdagingen: vergrijzing, werkloosheid, migratie, klimaatverandering, cyberveiligheid en digitaal analfabetisme. Om er maar een paar te noemen. Al deze ontwikkelingen spelen een rol in mondiale, nationale en regionale ontwikkeling en groei. Rode draad bij de zoektocht naar oplossingen voor deze uitdagingen is technologie; technologie verandert de wereld. De optelsom en integratie van al deze ontwikkelingen in ons leven en werken kunnen worden samengevat onder de noemer ’Economie 4.0’.

Wil je als ondernemer bij blijven, dan zul je mee moeten gaan in deze technologische veranderingen.

Mark Liedekerken en Martine Hermans, beiden werkzaam bij de Open Universiteit, gaan vandaag in op deze ontwikkelingen en de gevolgen voor organisaties en de maatschappij als geheel. Wat houdt Economie 4.0 in en wat is kunstmatige intelligentie precies? Hoe kan AI ons helpen om bovenstaande maatschappelijke uitdagingen aan te pakken? En wat zijn de risico’s?

Daarnaast gaan beide sprekers in op de kansen en uitdagingen die er tegelijkertijd liggen voor universiteiten. Onderwijs en onderzoek moet immers in een even snel tempo veranderen om relevant te blijven voor de veranderende behoefte in de maatschappij. Wil jij weten hoe jij een stap verder kunt komen in jouw bedrijf? Meld je dan snel aan!