U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

666777ea-686f-42e9-ab52-dc2d5800e97b
Futurize your Business || Bezoek Local Hero || Blue Engineering
Datum
26-06-2018

Tijd
16:00 - 18:00 uur

Locatie
Blue Engineering B.V.
Sint Jansweg 20
5928 RC  VENLO

Omschrijving

Blue Economy
De wereld verandert. Grondstoffen beginnen op te raken en we putten de aarde uit. Het is nodig om oplossingen te vinden voor deze nieuwe uitdagingen. De evolutionaire antwoorden van de natuur kunnen met de juiste toepassing van moderne techniek uitkomsten bieden. Een betere wereld op basis van techniek. Om deze doelstelling te behalen laat Blue Engineering zich inspireren door de Blue Economy. De Blue Economy is een ecosysteem die zich door de natuurkunde en de natuur laat leiden. Zij doet dit vanaf grondstoffenselectie tot ontwikkeling van product en productie processen. Van daaruit wordt een generatieve en regeneratieve kringloop van innovaties in gang gezet.

In praktijk komen op de Blue Economy  geïnspireerde innovaties voort uit de op techniek georiënteerde topsectoren High Tech, Water en Chemie en de op voedsel georiënteerde topsectoren Agri & Food en Tuinbouw.

Blue Engineering

Blue Engineering een jonge club met engineers die geloven een betere wereld op basis van techniek. Innovatie wordt voor 25 % bepaald door de technische innovatie en het succes van de innovatie hangt voor 75 % af van de sociale innovatie. Hoe doe je dat? Wat moet je daar voor doen? Innovate or die is het credo van Blue Engineering.

 

Futurize your business
Get inspired! Meld je aan voor het bezoek aan deze Local Hero.