U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

f9fd6490-2d55-4374-911d-174077031965
Kring Midden-Limburg arbeidsmarkt
Datum
19-09-2019

Tijd
16:00 - 19:00 uur

Locatie
Limburgse Werkgevers Vereniging / LWV
Godsweerdersingel 77
6041 GK  ROERMOND

Omschrijving

De krapte op de arbeidsmarkt is het gesprek van de dag onder ondernemers. De LWV heeft een aantal projecten opgezet om de druk te verlichten. Eén daarvan is “Door inzicht aan de Slag!”. Samen met provincie Limburg, UWV en de drie arbeidsmarktregio’s in Limburg worden op dit moment competentieprofielen opgesteld van 7.350 mensen in de bijstand en ww om deze beter naar werk te kunnen begeleiden.

Ook jij als werkgever zult moeten inspelen op de veranderde arbeidsmarkt, waar de mensen die nog langs de kant staan waarschijnlijk niet voldoen aan het ideale plaatje. Hoe kun je dan toch de druk bij bestaande medewerkers verlichten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opnemen in je bedrijf?

Laat je inspireren door prof.dr. Fred Zijlstra (wetenschappelijk directeur van het Centrum Inclusieve ArbeidsOrganisaties, Universiteit Maastricht) en de praktijkcase van Smeets Bouw door Miranda Heemels. We sluiten de bijeenkomst af met een paneldiscussie. Hieraan zullen deelnemen: beide inleiders, Claudia Moonen (manager Werk.kom) en Don Thijssen (manager UWV Midden- en Noord-Limburg).

Na de bijeenkomst nodigen we je van harte uit voor een borrel.