U bevindt zich hier:
Home  >  Actueel  >  bijeenkomsten

Skip Navigation Linksbijeenkomsten

                                                                                                   

 Agenda

c1abf0d7-25ad-4503-84f9-8466aa1aa061
Futurize your Business || Paul Iske|| Bezoek Local Hero Arion
Datum
05-09-2018

Tijd
14:00 - 17:00 uur

Locatie
Arion Group
Rutherford 11
6422 RE  HEERLEN

Omschrijving

Workshop; Mislukken is een optie!

In de wereld van innovatie lopen projecten zelden zoals gepland. Leren hoe je moet reageren op onverwachte ontwikkelingen in innovatietrajecten is misschien wel de belangrijkste stap om succesvol te zijn. Toch horen we zelden over mislukte projecten. Ook al zitten deze onverwachte wendingen vaak vol met waardevolle inzichten en lessen. Paul Iske (Chief Failure Officer) noemt het daarom ‘briljante mislukkingen’. Om deze waardevolle leermomenten meer aandacht te geven organiseert de LWV samen met UMIO, Universiteit Maastricht, als tweede stap in ons programma: Futurize your Business, een workshop waar wij gaan leren van elkaar. Tijdens de workshop delen we ‘briljante mislukkingen’ van de innovatiecultuur binnen jouw bedrijf, daarna gaan we samen aan de slag.

Om het leren van en met elkaar beter vorm te geven gaan wij in deze sessie leren van een Local Hero : Arion. Als een van de vooraanstaande bedrijven in de Internationale Healthcare sector, houdt Arion steeds de ouder wordende klant in gedachten. Het dagelijkse ongemak waar de gezondheidszorg mee kampt,  is een bron van inspiratie voor Arion. Door de mensen te vragen naar hun ervaringen met het verzorgen van patiënten weet Arion wat er speelt en wat de behoeften zijn in deze sector. Maar heeft Arion ook briljante mislukkingen? Dat hoort u tijdens de workshop op 5 september.

In aansluiting op deze sessie gaan wij verder met leren van elkaar tijdens het ‘Innovatiecafé’, waarin we clusters maken van thema’s voor ‘briljante mislukkingen’ en per thema van elkaars ‘briljante mislukkingen’ leren.  

Kosten per sessie € 150,-
Schrijf je je in voor de bijeenkomst op 5 september en 25 oktober dan betaal je € 270,- i.p.v. € 300,-