U bevindt zich hier:
Home  >  Activiteiten  >  Vertegenwoordigt  >  innovatie

Skip Navigation Linksinnovatie

                                                                                                   

 Expertisecentrum kennis & innovatie

​Toegevoegde waarde van het expertisecentrum is het delen van kennis en het inspireren van elkaar op het gebied van Kennis en Innovatie. Voortdurend innoveren is van belang om aan zet te blijven in deze veranderende wereld. LWV zet zich in om leden te inspireren meer aan innovatie te doen. Onderstaande projecten kunnen hierbij behulpzaam zijn.

 

Dialogical-Digital-Personal leadership
Blijven leren is belangrijk om bij te blijven en aangesloten te blijven in deze snel veranderende wereld. De LWV biedt een aantal unieke opleidingen speciaal voor ondernemers om bij te spijkeren op verschillende gebieden. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap of om een andere manier van communiceren. Neem een kijkje in ons aanbod van opleidingen.
Lees meer>>

Innovatietour
Om te inspireren hebben wij in 2017 een aantal inspiratiebijeenkomsten georganiseerd bij bedrijven die robots in hebben gezet om het productieproces te verbeteren en vergemakkelijken. Bedrijven die we hebben bezocht zijn Tesla, Lighting Application Center Philips, Thomas Regout, Field Lab Robotics en Sirris). In 2018 gaan wij eveneens een aantal bezoeken aan innoverende bedrijven plannen. Lees meer>>

Versnellingstafels
Een innovatieve ondernemer staat elke dag op met tenminste één nieuw idee. Een plan dat zijn onderneming kan laten groeien. Een plan dat Zuid-Limburg weer een stapje verder brengt in haar missie om in 2020, samen met de Brainport 2020-regio, tot de top-3 van de meest innovatieve regio's van Europa te horen. 
Lees meer>>

 Dialogical leadership

Bijspijkeren met collega-ondernemers

bulten rechts.jpgChantal Bulten, Rubber Resources:
"Dit is een opleiding speciaal voor directeuren om hen beter te leren omgaan met complexe uitdagingen in het bedrijf. We hebben pas een paar sessies achter de rug, maar ik zie de meerwaarde nu al in. Op de eerste plaats is het boeiend om met ondernemers van verschillende achtergronden in contact te komen. Het is bovendien leerzaam om te zien hoe we allemaal met – vaak vergelijkbare – problemen omgaan. In de opleiding komen echte vraagstukken van de deelnemers aan bod."
Lees meer>>

 Raad van Advies

Archi Leenaers, Anatech B.V.
Marion Fenijn, Zuyd Hogeschool
Erik Joosten, Arion Group
Hub Martinussen, Innervate B.V.
Paul Rulkens, Agrippa Consulting International
Mieke Verhaegh, Trias B.V.
Thomas Grosfeld, VNO-NCW
Sonja Demandt, LWV

 Contactpersoon

Sonja Demandt Klein.jpgSonja Demandt
Kringsecretaris Zuid-Limburg
Directeur Parkmanagement BV
Beleidsveld: kennis en innovatie


06-53166550
demandt@lwv.nl