U bevindt zich hier:
Home  >  Activiteiten  >  Versterkt  >  

Skip Navigation LinksVersterkt

                                                                                                   

 Versterkt

​De LWV versterkt haar leden door kennis en ervaring te delen m.b.t. het (individuele) ondernemerschap. Dit doen wij onder andere met acceleration classes, masterclasses, DGA groepen, Jong LWV en LWV Women.

LWV-Acceleration Class
Vanaf 2019 is de naam studieclub omgedoopt in acceleration class. In de 23 Acceleration Classes hebben directeuren en topmanagers regelmatig contact met elkaar en wisselen zij informatie uit. In elke regio zijn er meerdere acceleration classes. Een LWV-acceleration class komt zes keer per jaar bij elkaar. Altijd in de namiddag, na gedane zaken. Van deze zes bijeenkomsten moet u er wel minimaal vier bijwonen. Deelname aan een acceleration class is dan wel vrijwillig, maar allerminst vrijblijvend. Zo’n commitment past ook bij het servicegerichte streven van de LWV om haar leden onderling kennis te laten delen.
Juist een zo breed mogelijk gedeelde kennis werkt verrijkend. Want de max. 25 leden van elke class komen uit verschillende sectoren en bekijken zaken dan ook vanuit hun eigen perspectief. Een dergelijk veelkleurig gezelschap zorgt vaak ook voor bijzondere en verrassende
inzichten.

Ben je geïnteresseerd in deelname in een acceleration class, stuur dan een mail naar secretariaat@lwv.nl
Afhankelijk van de branche waarin je werkzaam bent kijken we naar een voor jou perfecte match.

 

 versterkt nieuw-site.jpg

 

 

 Acceleration Class

Na iedere Acceleration Class bijeenkomst ga ik ‘rijker’
naar huis!

Hans de Kinderen, Rabobank Weerterland en Cranendonck