U bevindt zich hier:
Home  >  Activiteiten  >  Versterkt  >  Overig

Skip Navigation Linksavg

                                                                                                   

 AVG

 

Op 25 mei 2018 zal de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht gaan. Deze verordening vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze verandering zal grote impact hebben op de verwerking van persoonsgegevens binnen organisaties.

Iedere organisatie verwerkt persoonsgegevens. Zowel op het gebied van HR (personeelsdossiers), marketing (contactpersonen) als bij IT-beveiliging is sprake van verwerking van persoonsgegevens. Ook een klantenbestand valt onder de definitie van een verzameling persoonsgegevens.

Wij hebben onze partner Boels Zanders Advocaten bereid gevonden om voor leden van de LWV een consult te doorlopen waarin zij inventariseren welke stappen je nog moet zetten om AVG-proof te worden. Met dit plan heb je inzichtelijk welke stappen je organisatie nog moet zetten om aan de AVG te voldoen.

Voor deze inventarisatie en het stappenplan betaal je € 750,-. Daarna kun je kiezen bij wie je de verdere uitvoering laat doen. Neem rechtstreeks contact op met Monica Leenders  van Boels Zanders Advocaten (088-3040153) en geef aan dat je LWV-lid bent om dit gereduceerd tarief te verkrijgen.

Meer informatie>>

 Wie kun je nog meer benaderen?

​Wij hebben onze partner zorgvuldig geselecteerd. Je bent niet verplicht om het traject bij onze partner Boels Zanders Advocaten te laten uitvoeren. Dit kan ook bij de volgende LWV-leden:

Theo Kusters van Privacy Collectief uit Venlo

 

Sta je er niet bij, ben je LWV-lid én kun je onze leden begeleiden om privacy proof te worden, meld je dan bij Sandra Litjens

 Contactpersoon

​Namens Boels Zanders:
 1-monicaleenders.jpg

Monica Leenders
Boels Zanders Advocaten

Telefoon: 088-3040153
leenders@boelszanders.nl

 

Namens LWV

Sandra Litjens Klein.JPG
Sandra Litjens
PR & Communicatie
Ledenbijeenkomsten

Telefoon: 0475-352630
litjens@lwv.nl