Home
Ledennet
Contact     Zoek
Verdergaan naar hoofdinhoud

Home

 

1ste LWV Women groot succes!

Ruim 25% van alle ondernemers in Limburg is een vrouw. De Limburgse Werkgevers Vereniging heeft haar vrouwelijke leden met elkaar in contact gebracht tijdens de eerste LWV Women. Meer dan 50 vrouwelijke top managers en CEO’s gingen tijdens een lunch in discussie over leiderschap en diversiteit in de boardroom. De sessie werd begeleid door Marina Wielders (www.ma-re.nl), een internationale topvrouw die veel ervaring heeft met het begeleiden van diversity en inclusion processen. Zij is binnen DSM verantwoordelijk geweest voor het Diversity en Flexibility programma.

Download hier de WhitePaper van de eerste LWV Women.

De LWV wil met LWV Women een platform creëren voor de ondernemende succesvolle vrouw. Deze lunchbijeenkomsten worden 3x per jaar georganiseerd met het doel om de vrouwelijke leden van de LWV met elkaar in contact te brengen en tot creatieve nieuwe (business) ideeën te komen. De eerste bijeenkomst was een groot succes. De vrouwen gingen geïnspireerd “om hun mannetje te staan” naar buiten.

In september zal de volgende bijeenkomst plaatsvinden waar het thema Integriteit & Business centraal staat. De deelnemers gaan in een interactieve workshop discussiëren over normen en waarden in bedrijfsculturen en hoe leidinggevende dit kunnen sturen.